enesalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler ikramiye kazandınız!

Hocam bile bile kendinizi borç batağına sürüklediniz...

İlk hikayedeki kız eğer yorum istediyse şuan ki sevgilisini eskisi kadar sevmiyor sanırım. benim ondan anladığım bu, tabi ki insanlar kendi hayatlarına kendi seçimleriyle devam ederler fakat hakkını yememek için o çocukla devam ediyorsa çocuk adına üzüldüm, öteki arkadaş içinse ayrı bi üzüldüm.

Dipnot bölümüne ise allah tamamına erdirsin demekten başka birşey diyemiyorum, umarım herşey her zaman istediğiniz gibi gider

Hocam düşüncelerinin o yönde yoğunlaştığını söyledi bugün, gerçekten bi an böyle kalakaldım, sonra omzuma başını yasladı ve kalp atışlarımı dinledi ben de o sırada saçlarını okşadım.
Hayatımda yaşadığım en güzel duyguydu, allah herkese nasip etsin

Canımdan can gitti hocam 3'ten akşam 8.30'a kadar beraberdik ve sonuç şuan için olumlu fakat daha adını koymadık.

Hocam sizi de allah mesut etsin, allaha şükür ki şuan için olumsuz bir durum yok. korkulan gün atlatıldı

Arkadaşlar herkese düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim, şuan için olumlu sonuç aldım fakat henüz bir isim koyulmadı.
Bunu da zamana bırakma düşüncesindeyiz, ikimiz içinde en doğrusu bu olarak görüyoruz.
Tabi ki zamanı gelince isimi koyulacak.
adını koymamışsanız hala arkadaşsınız alayım 3 k tl iban atıyorum..
mesajlarınızdan belli mutluluğunuz.Bir ömür böyle olman dileğiyle