HeRoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı alan adları için bende sahibi ile pazarlığa girdim. Rakamı söylemeyeyim ama baya uyguna da indi, ona rağmen gelinlik alan adına e ticaret olarak sıcak bakmadım. Gelinlik arayan kişiler birebir mağazalara gidip dikiş desen vs tecrübelere bakıyor yaptıracağı yerde. Internet üzerinden sadece model beğenisi yapıyorlar, sonra süreç belli ilçelerde gelinlikçiler caddelerinde devam ediyor. O yüzden gelinlikmodelleri-com alan adı bana göre gelinlik alan adından daha elverişli müşteri çekmek için.. Hem ücret olarak da daha uygun bir alan olacaktır o sektör için.. Zaten öyle aman aman bir geri dönüş olsaydı önceki sahibi de iyi bir ekmek yerdi. Xxx.xxx etmeyecek bir alan adı..Etmeyecek dememdeki kasıt ilgi görmeyeceği. Bunlar şahsi görüşüm tabi.. Gönlünüzce olması dileğiyle..
Bakış açısı ile alakalı siz gelinlikmodelleri.com u seversiniz ben gelinlik.com u severim. Beni tanıyanlar bilir ben iki kelimeden oluşan domainleri pek sevmem.

amiral79 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 10 numara bir domain ama bence sizin için gereksiz olmuş
Hoca.com ile ilgilenmenizi ve onu en iyi yerlere getirmenizi yeğlerdim açıkçası

Enerjiyi parçalamaktan ziyade tüm enerjiyi bir kanala aktarıp orada yüksek başarı elde etmek daha olmaz mı?

Keza ortam.com u da mı açtınız?
hoca.com ve cazip.com domainlerini sattım.