Merhaba, mevcut bir link kısaltma sistemimiz var. Reklam sayfası görüntülendiğinde yayıncıya kazanç veriliyor, biz bunu "reklamı geç" butonu tıklandığında kazanç oluşacak şekilde düzenlemek istiyoruz. Scripti yapan firma bir js kodu gönderdi footer'a eklediğinizde reklam sayfası istediğiniz şekilde çalışacak diye ama bu kodu footer'a eklediğimizde "reklamı geç" butonu belirmeden çıkan sayaçta 5'ten geri sayma bittiği anda daha "reklamı geç" butonu tıklanmadan sayfayı otomatik yönlendirmeye başladı. Yani mantık olarak doğru reklamı geç'e tıklamak zorunda bırakıyor bir bakıma. Biz bu şekilde istemiyoruz, reklamı geç butonu tıklanmadan sayfa kapatılırsa kazanç eklenmemesi gerekiyor yayıncıya. Mümkünse bize bu firmanın yolladığı gibi bir script kodu ile çözmek istiyoruz bu sorunu, script kodu olması önemli dilediğimiz zaman onu kaldırıp sayfayı eski haline getirebilmek istiyoruz çünkü. Link kısaltma yazılımının kendisi PHP dilinde yazılmış firmanın bana yolladığı script kodu javascript anladığım kadarı ile. Lütfen beni oyalayacak deneyimsiz arkadaşlar hiç girmesin bu işe, istediğimiz şey basit bir işlem zaten. Çalışma süresi ve fiyat tekliflerinizi DM olarak bekliyorum.