Herkese merhabalar. Uzun süredir kampa gider, doğayla iç içe yaşamayı sevenlerdeniz. Kurban Bayramı için plan yapıyordum. Buraya konu açmak aklıma geldi. Bir organizasyon yapsak kampa gelmek isteyen olur mu acaba? Bayram 9 gün olması nedeniyle ortalama 6 - 7 günlük bir organizasyon yapılabilir.
  • Biz normalde iki takılıyoruz ama arkadaşım bayramda çalıştığı için gelemiyor. Katılım olmaz ise tek başıma Datça'ya gitmeyi düşünüyorum. https://www.instagram.com/ikidelikaciyor/
  • Ulaşım olarak eğer İstanbul'dan çıkıp aracı olan varsa o şekilde yapabiliriz. Onun dışında bu detay konuşulabilir.
  • Enstrüman çalabilen varsa getirirse efsane olacaktır.
Yer olarak :
  • Yedigöller, (Çadır başı 25 TL gibi bir ücret söz konusu)
  • Sülüklü Göl (Sakarya),
  • Davlumbaz Yaylası,
  • Datça Balık Aşıran Koyu (kamp alanı yok)
KAMPA GELECEK KİŞİLERİN KAMP MALZEMELERİNİN OLMASI GEREKMEKTEDİR.

Kamp Malzemeleri ve yanınızda olması gerekenler:NOT: KATILIMA GÖRE DİĞER DETAYLARI BELİRLERİZ.
KAMP ALAN ÜCRETİ, ULAŞIM GİBİ.

GÜNCELLEME -1-
SANIRIM GELECEK VAR. BU NEDENLE AKŞAM KONUYU DAHA DETAYLI BİR ŞEKİLDE GÜNCELLEYİP, KISA SÜRE İÇERİSİNDE KESİNLEŞTİRMEK ADINA DÖNÜŞ YAPAN ARKADAŞLARLA İRTİBATA GEÇECEĞİM.
ÖNERİSİ OLAN VARSA VE PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.

GÜNCELLEME -2-
BU BİR ÖNERİDİR. KATILIM DURUMU VE KATILACAK KİŞİLER İLE YAPILACAK GÖRÜŞMELERE GÖRE ORGANİZASYON GERÇEKLEŞECEKTİR. BURADAN BİR ORGANİZASYON ÇIKMAZSA EĞER BEN DATÇAYA GİDECEĞİM.

KATILIM LİSTESİ:
1- onureroglu
2- @wante;
3- @H1N1i;
4-