Oyuncak üzerine pazarlama yapmak isteyen tedarikçi ve kargo sorunu yaşayan arkadaşlar siz satın biz kargolayalım sizlere ürünlerin hem xml linklerini hemde ürünlerin size geliş fiyatlarını gösteren ürün resimli ve açıklamalı sitelerini sunalım sonrası kar oranınıza siz karar verin satın biz kargolayalım..
Kargo nasıl olur ;
1.si xml i kendi sitenize eklerseniz varsa kendi anlaşmanız ile yoksa ptt kargo ile anlaşmasız olarak kargolarız.
2.si N11-Gittigidiyor gibi sitelere xml i eklerseniz satış olunca otomatik anlaşmalı kargo kodu veriliyor bu kodu bize iletmeniz yeterli olacaktır..
Ürün Grubunda Toplamda 10bin i geçin ürün vardır hepsi fotoğraflı %80 i açıklamalı ürün hakkında detaylı bilgi veren fotoğrafları olan xml dir istemediğiniz kategorileri eklemeden çıkarma imkanınız vardır.
Ürünler : Hem piyasa malı ucuz ürünler, hem alman italyan malı kaliteli ürünler, tv reklamlarında yer alan ürünler ve lisanslı dediğimiz çizgi film kahramanları ve diğer aklınıza gelen kaliteli oyuncaklar, alman malı kumandalı arabalar, kolleksiyonluk arabalar,aşırı hız yapan drift arabaları,4x4 arazi arabaları, şişme yatak ve deniz malzemeleri arkadaşlar yok yok açıkcası oyuncak grubunda başka bir mağazada görüpde aa bunu kim satıyor diyeceğiniz ürün olmayacak..
Sisteme giriş bedeli 1000tl dir 200 dolar gibi düşünün insanlar 750 dolara satış taktiği öğretiyor ben size direk işi öğretmiyor size işi kuruyorum yada işimi devrediyorum gibi birşey sunuyorum,
Sonrası her ürünün size geliş bedelinden %10 pay alıyoruz yani xml de 50 tl den satılan ürün için 55 tl ödeme yaparsınız bu sizin ambalaj gideri veya ambalaj yapsın diye çalıştıracağınız işçi giderinin yanında bırakın işçi giderini tedarikçinize giderkenki harcadığınız yakıt paranız bile değildir..
(Sattığınız ürünün ödemesi peşin alınır 24 saat içinde bazen 5saat içinde kargo yapılır)
Burada size e-ticaret kitabı satmıyorum burada azıcık bu işden anlayan ve yapmak isteyene akşam başlayıp sabah para kazanmaya davet ediyorum devren işlek kafe gibi birşey risk yok bu işde, hazırda 10 bin e-ticaret ürününü size sunuyorum stok yok yatırım yok mevcut işinizden ayrılmanıza gerek yok..
Sisteme katılmak isteyen arkadaşlar şuan aktif e-ticaret yapıyorlar mı hangi il ve ilçedeler n11 veya gittigidiyorda şuanda mağazaları var mı bana bilgi mesajı göndersinler..
N11 de satış yapmak için vergi levhası ve muhasebecinizden alabileceğiniz diğer resmi evraklar isteniyor.
Gittigidiyor da şuanda bu şart var mı kesin bilgim yok düşünen arkadaşlar gittigidiyordan öğrenebilirler..
Sanırım bana bilgi verirmisin diye mesaj atacak bir durum kalmadı, konuya hakim arkadaşlar direk işe yönelik mesaj atacağını umuyorum..