Cevapları okumadım ancak sadece konu sahibinin başlık ve mesajını okuyarak şu yorumu atmak istedim
Benimde 1 yıllık kardeşim dediğim kız vardı, çok iyi anlaşırdık, çok severdik birbirimizi aynı sevgili gibiydik. Sonra yeni arkadaşlar edindik, edindiğimiz arkadaşlarımız siz çok yakışıyosunuz, çok tatlısınız demeye başladı. Bizim de fikir ve düşüncemiz değişti hani kanka, kardeş değilde daha çok ısınmaya başladık birbirimize. İnsanlar tarafından sanki baskı altında gibi hissettik. Bi gün dedim ki "arkadaşlığımızı ilerletip bir de sevgili olmayı denesek mi?" kabul etti ve sevgili olduk. 60 Gün dayanabildik birbirimize. Nedeni şuydu; ortak arkadaşlarımız vardı ben onu çok kıskanmaya başladım oda beni çok kıskanmaya başladı. Kıskançlıklar yüzünden çok kavga ettik, üzdük birbirimizi.. O Benim kız arkadaşlarımı ben de onun erkek arkadaşlarını çok kıskandığım için 60 günün sonunda hem sevgililiğimiz hem de arkadaşlığımız bitti. Sana tavsiyem; bir hevesle sakın sevgili olayım deme. Pişman olursun arkadaşlığınız da biter, konuşmazsınız bir daha. Şahsen böyle yaşadım, tecrübe ve deneyimlerime dayanarak bu yorumu atma gereği duydum

İyi geceler.