Ohoo sen bekleme hocam nişanlandığında konu açarsın beni etiketlersin
Hocam inşaallah o günler de gelir
Bana göre; davranışlarını bozma önceden nasılsan yine öyle davran. Şuan ince bir noktatasın. Bazen kadınların, sana olan ilgisi, insana "o da beni seviyor" dedirtebiliyor. Bu durumu çok iyi ayırt etmelisin. Artık 9 senedir birbirinizi çok iyi tanıdığınızı varsayıyorum, eğer yakınınızdakilerin dedikodularına maruz kalmaktan korkuyorsanız o ilişkinin yürümesi zor, sen ve hoşlandığın kişinin bu dedikoduları görmezden gelmeniz gerekiyor. Vereceğim nacizane tavsiyem; sabırlı ve dikkatli olun. Hızlıca "ben açılırım, nikah kıyarım, vesaire..." gibi bir duruma girmeyin. Yavaş yavaş ilerleyin. Acele edipte yanlış hamleler de bulunmayın, hem arkadaşlığınız biter hem de ilişki durumunuz.
Söylediklerinizde çok haklısınız, ben kendim insanların düşüncesini dediklerini kafasına takan bir insan değilim, onun buna kafa takacağından endişeleniyorum sadece.
Açılma işlemi gerçekleştirildi hocam zaten, sadece şuanlık ortada birşey yok sanırım zamanı kullanıyor.
Yavaş yavaş ilerlemeye özen gösteriyorum, adımlarımı dikkatli atmam gerektiğinin farkındayım ama işte gönül bu hemen olsun istiyor.
Yarın buluştuğumuz da ilk işim olacak, tabi şuan onun heyecanıyla uyuyamadığım gibi onun yanında ayakta uyuklamaz isem