Hocam 9 yıldır tanıyorum diyorsunuz bence fazla düşünmeyin derim. Eğer karşı taraftında onayı varsa. En azından birbirinizi çok iyi tanıyorsunuz, birbirinize her şekilde destek olacağınıza inanıyorum. Şimdiden Mutluluklar dilerim
Olumlu etkenlerden bir tanesi de bu zaten, birbirimizi çok iyi tanıyor olmamız. İkimizinde birbirimize geçmişle alakalı soracak hiç bir şeyi yok, herşey apaçık ortada.
kardeşim dediğin insansa biraz zor gibi duruyor ama oda seni seviyorsa peşinden koş bırakma derim
İlk konuşmalara göre sonuç olumlu gibi duruyor fakat bu duruma alışabilmesi için biraz zamana ihtiyacı var diye düşünüyorum.
Arkadaştan sevgili olmaz kardeşim. Buram buram tecrübe kokuyorum. 1 sene sonra gelir dizimde ağlarsın benden demesi.
Bir arkadaşıma anlatmıştım bugün, gözüm kapalı evlenirim onunla diye. Eğer ki bir seneye kalmadan onunla yüzük takamazsam gelip dizinin dibinde ağlayacağım hem kaybettiğim arkadaşlık hemde kaybettiğim insan için, fakat benim de bir tecrübe kazanmam gerekiyor bunu yaşayarak kazanmam gerekmez mi?