nazimX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • BTC için haftalık teknik analiz yapılacak ve bunu güzel bir anlatım ile kullanıcıya sunacak uzman birisi ile anlaşın.
  • Nedir, nasıl üye olunur gibi konular üzerine videolu içerikler üretin.
  • Kullanıcılar header alanı veya sidebar alanından BTC gibi popüler coinleri anlık olarak takip edebilmeli.
  • Kullanıcı gözünden baktığımda temayı beğenmedim, bu tarz sitelerde özel tasarım maaleesf gerekli diye düşünüyorum.
  • Kullanıcıların ihtiyacını karşılarak ufak araçlar yazdırın. BTC/TRY çevirici gibi.
  • Mail aboneliğinin olmasını çok gerekli buluyorum. Mail toplayarak kullanıcılara günlük bültenler gönderin.
  • Haftanın önemli haberleri tarzında içerikler oluşturun.
  • Twitter'da büyük bir topluluk var, bu topluluk içerisindeki uzman kişileri konuk ederek isterseniz videolu isterseniz içeriksel olarak bir şeyler yapılabilir.

Aklıma gelenler bunlar oldu. Teknik SEO hariçinde link inşaası gibi şeylerle ilgilenmenize gerek yok. Kullanıcıya istediğini verirsen, doğal bir şekilde bağlantılar edineceksin.
Görüşlerinizi bizimle açık ve net bir şekilde paylaştığınız için teşekkür ederim. Söylediklerinizin hepsini kısa sürede gerçekleştirmek için çalışmalara başlıyoruz.
Tema benim hoşuma gitti zaten en çok kullanılan temalardan biri Newspaper 8 teması