GrafikLazim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam şuan apple ile mahkemelik olmak üzereyim. İhone 7 telefonum var kamerası bozuldu. Gitti sıfırını verdiler. Bu süper
bir tane de iphone 6 telefonum var ve bildiğiniz ekranı durduğu yerde masada çatladı ( telefon çok sıcaktı ) apple ile görüştüm kullanıcı hatası deyip tutturdular. Ben onlara gerçekten masada patladığını bu telefonu gerekirse kalifornia yada nerede üretiliyorsa oraya gönderin anlayacaklardır kullanıcı hatası olmadığını dedikçe 3 kere çözüm merkezine yazı yazsalarda sadece fotoğrafa bakıp kulanıcı hatası olduğunun kanaatine vardılar. Soruyorum bu kullanıcı hatası ise ekranı yaptırayım 550 tl para çıkarttılar onuda vereyim ama bu telefon çok sıcaktı bir sonraki kullanışımda malıma yada canıma zarar gelirse sorumluluk alacakmısınız diye. ona da cevap veremiyorlar. Tüketici hakları mahkemesine yarın telefonu vereceğim ve incelenmesi için elimden geleni yapacağım. Anlayacağınız kullanıcı hatası olmayan şeyleri bile normal prosedüre sokuyorlar iken sizin telefonu asla garantiye sokmazlar. Geçmiş olsun
göndericez anlicaz hocam