menesakdeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site aktif hale geldiğinde taşımayı yapabilirsiniz.

Saldırı konusunda, hizmeti alırken sana hiç bir şey diye satmadık, abi hosting mi, hosting, sınırsız yaparmısın abi para bu kadar, olsun abicim sorun yok diyerek sattık hatırlarsın.

Ek olarak biz yasal bir iş yaparken, gidip cs:go yazılım adı altında hile satmıyoruz, asla satmayacağız. Bahsettiğiniz sitelerle alakamız yok. IP kaydı var ise elinde savcılığa suç duyurusunda bulunursan sevinirim hem ben temize çıkarım hem sen rahatlarsın. Çünkü biz hiç bir şekilde müşterilerimizin dosyalarında düzenleme vb. işlemler yapmayız.

Bunların dışında içinde bulunduğunuz hile piyasası ve rezilliği dolayısıyla kim ne saldırısı yapar bilemem, belki seni manipüle etmeye çalışan biridir saldırıyı yapan belki rakibindir belki sinirlendirdiğin biridir, ben saldırıyı kimin yaptığını değil gelen saldırıyı bilir ve söylerim. Ek olarak gelen saldırıyı bi taraflarımızdanda uydurmuyoruz zamanında mail istediğimde mail adresini verseydin saldırı loglarını ve dgn fiyat listesini zaten tarafına gönderecektim.
Anlamadığım şey şu, bahsettiğimiz cs:go hilesi satan sitenin size ait olduğunu bu piyasa içerisinde ki diğer firmalarda biliyor. Hatta bununla dalga geçiyor.

IP adreside sizin makinede. Hadi bunuda geçtim GOSHOPIER üzerinden satış yapıyorsunuz ya hani bu dediğim sitede. Adınız Mustafa Enes AKDENİZ olarak görünüyor bilginize. Madem sizin değil, bunuda açıklarsınız umarım.

Neyse, beni hiç ilgilendirmez. Site ne zaman aktif olacak bunun bilgisini verir misiniz?

Ayrıca diyorsunuz ki sitede transfer kodu görünür vs. Öyle bir bölüm yok.

Transfer kodunu sizin vermeniz gerek bu durumda.

Transfer kodu nerde diyorum onada cevap alamıyorum