Sene 2008 Ankara'da bir üniversitenin Matematik Öğretmenliği bölümünü epey yüksek puanla kazanmışım güya kafamız çalışıyor. Aradan 2-3 ay geçmiş sınıfla kaynaşmaya başlamışız. Bir bayan arkadaş var bölüme en yükske puanla giren arkadaş ancak inek tiplerden değil, baya futbol, poker felan konuşuyoruz. Gayet hoş sohbet ve iyi bir arkadaş. Bir gün bu bayan arkadaş, sınıftan bir erkek arkadaş ve ben okulun yemekhanesine gittik, sıraya girdik tabldotlarımıza yemek alıp bir masaya geçeceğiz. Erkek olan arkadaşımız en önce aldı yemeğini gitti bir masa buldu oturdu o arada da ben aldım yemeğimi götürdüm tabldotu masaya koydum, ama baktım masada su yok. Suları da sebilden sürahilere kendimiz dolduruyoruz masaya getiriyoruz, dedim ki gidip bi su getireyim.

Döndüm sebilin olduğu yere doğru gidiyorum, sebil de yemek sırasının yanında. Bizim bayan arkadaş da o ara yeni sırası gelmiş tabldotunu almış , ancak havalar serin , bir kolda montu ve kitapları, diğer kolda kocaman çantası, bunlarla birlikte bir de tıka basa yemek dolu tabldotu taşımaya çalışıyor, epey bir zorlanıyor döktü dökecek. Ama o anlık beyin hücrelerinin yanması sebebiyle kıza bakıyorum ama durumunu anlayamıyorum ama sebile doğru yürürken de ona doğru yürüdüğüm sanılıyor. Kız garibim sevinmiş yardıma geliyorum diye, yanına yaklaşınca bi yüzüne rahatlama geldi, ya çok teşekkür ederim dedi , ben de eyvallah dedim yanından geçtim sebile doğru gittim.

Allahallah diyorum bu kız manyak mı durduk yere niye teşekkür ediyor Tabi sonrasında jeton düştü döndüm baktım kız tabldotu taşıyacam diye yengeç dansı yapıyor ama zamanında çakamadık rezillik diz boyu. Masaya oturdum 3 çeşit yemek , meyve + salatayı kızın yüzüne bakamadan 1 buçuk dakika içerisinde bitirip işim var diye kaçtım tabi ama sonrasında 3 sene bu olayı anlatıp güldük

Hey gidi günler.