emreires adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyse sitelerinin açılmasını biraz bekleyeyim. Baktım açmıyorlar, yasal yollara başvuracağım dediğiniz üzere.

Kurduğunuz backdoor hesapların tamamının IP adresleri sizin IP adresleriniz ile aynıydı. Benim anlamadığım şey şu; siberdc'ye taşıdık. Ve hiçte saldırı geldiği yok. Cloudflare loglarınada baktım. Bize günde 2m request geldiği falan yok.

Hadi tamam tanıdıksın abimsin dedim yine ses etmedim ama bu +KDV+KDV işi maaliyede çalışan çoğu akrabamda suç buldu. Size gelip sordum bu +kdv+kdv işi ne diye, bana masal anlattınız.

Her şeyi geçtim, alan adının transfer kodunu talep ediyoruz umursamaz bir şekilde site açılınca alırsınız diyorsunuz.

Benim sitemde sattığım yazılıma 2 milyar teklif ettiniz ve ben size bu yazılımı satmadım. İnternetten buna benzer bir yazılım bulup kendi piyasanızı oluşturmak için kendi yazılımınızı sattınız.

Para verip R10 üzerinden aldığım makaleleri izinsiz bir şekilde kendi piyasanız artsın diye kullandınız. Bu makaleleri yazan arkadaşa ödemesini yapıp satın aldık biz.

Bunların ben ve bu piyasa içerisinde bulunan insanlar biliyor. Bu piyasa dediğim ise CS:GO oyunu üzerine yazılım arkadaşlar. Şahıs sırf para kazanmak için her türlü işe adım atıyor.

Ben bunları geçtim artık. Eğer alan adı transfer işi olmayacaksa yarın ilk iş tüketici mahkemelerine gidip konuyla ilgili başvuruda bulunmak olacak.

Ben bu hizmetin parasını peşin olarak ödedim. Ve başında bana saldırı korumalı vs. diye sattınız. Hat parası gibi bir ücretten söz bile etmediniz. Bende dedim herhalde, ücret içerisinde diğer müşterilerle beraber hat ücreti alınıyor.

Şuan alan adı kaydım VPS.CENTER üzerinde bulunuyor. Ben bu alan adımı hemen taşımak istiyorum. Sizin kendi kişisel sorunlarınız beni ilgilendirmiyor.

Ben ALAN ADI kaydımı transfer etmek istiyorum.

Gereğini arz ederim.
Site aktif hale geldiğinde taşımayı yapabilirsiniz.

Saldırı konusunda, hizmeti alırken sana hiç bir şey diye satmadık, abi hosting mi, hosting, sınırsız yaparmısın abi para bu kadar, olsun abicim sorun yok diyerek sattık hatırlarsın.

Ek olarak biz yasal bir iş yaparken, gidip cs:go yazılım adı altında hile satmıyoruz, asla satmayacağız. Bahsettiğiniz sitelerle alakamız yok. IP kaydı var ise elinde savcılığa suç duyurusunda bulunursan sevinirim hem ben temize çıkarım hem sen rahatlarsın. Çünkü biz hiç bir şekilde müşterilerimizin dosyalarında düzenleme vb. işlemler yapmayız.

Bunların dışında içinde bulunduğunuz hile piyasası ve rezilliği dolayısıyla kim ne saldırısı yapar bilemem, belki seni manipüle etmeye çalışan biridir saldırıyı yapan belki rakibindir belki sinirlendirdiğin biridir, ben saldırıyı kimin yaptığını değil gelen saldırıyı bilir ve söylerim. Ek olarak gelen saldırıyı bi taraflarımızdanda uydurmuyoruz zamanında mail istediğimde mail adresini verseydin saldırı loglarını ve dgn fiyat listesini zaten tarafına gönderecektim.