Hahaybi bak anlatıyorum iyi dinleyin...

17 yaşında ya varım ya yokum babam o zamanlar gebze de mitsubishi kia fiat sıfır araç alım satım sirket sahibi 3 ortaklardan birisi bende yanında çalışıyorum beni mekanikte çalıştırıyor neyse git zaman gel zaman şirket bir eğlence düzenliyor üst kademeden türkiye ceo vb vb onlarda geliyor yer etilerde bir mekan neyse mekana gidiyoruz tabi ortalık kaynıyor babam yanından ayırmıyor beni ama üst sekman kişiler olduğu için muhabbeti sarmıyor tabi bende ahmet abi var babamın ortağının yiğeni fırlama yaşı 30 civarı onun yanına geçtim onun masasında kızlar oturuyor ahmet abi dedim bana arkol ver oda votka yaptı meyve suyu vb içtim tabi o böyle olacağını bilmiyordu ben orada şanzımanı dağıttım masada şişeler uçuşuyor bende rakıyı doldurup doldurup fondik yaptım hatırladığım 2 şey var birincisi kapıda babam beni tokatlıyordu bir onu hatırlıyorum ikincisi babam asansöre kadar sırtına almıştı. Ertesi gün uyandığımda olanlar şu şekilde...

Ben uçmuşum kafam tirilyon gitmişim babamların masasına yurtdışı ceo artık ismi her neyse adamın üzerine komple kusmuşum ve masalarına tabi ki partiyi *** ettim kısaca sonra o utanç ile şirkete 1 yıl kadar gitmedim allahtan adamın arabasında yedek takımı varmış o gün bugündür hayatımda unutamadığım tek konu bu... umarım gülersiniz