Keşke daha fazla bilgi verseydin Emre ?
Niçin bu adam sana 600 tl + kdv + kdv dedi?

Bu adam sana sınırsız yıllık hostingi + domaini niçin 100 küsür tl ye ayarladı?

Niçin bu adam sana gelen saldırıların hat parasını kendi cebinden ödedi ?

Sen beni whatsapptan taciz etmeden önce ben sana beklersen site açıldıktan sonra transferini yapabilirsin site üzerinden dedim mi demedim mi ?

Hiç bilgi yok...
Sitede ise güncelleme yaparken sorun çıktı, sorun çıkmışken bari son sürüme güncelleyelim derken herşey birbirine girdi.
Ek olarak buradaki bu karalamayı gidermek için daha detaylı bir açıklamayı ben yapayım, aşağıda ki paragraf uzun ve gereksizdir sadece marka adına yapılan karalamanın daha sonra çalışacağımız arkadaşların kafasını karıştırmaması içindir. Bu arkadaş benim daha önce firmamda çalışıyordu, daha sonra abi site + hosting alıcaz paramız yok indirim yap vs. vs. diyip ucuz bir fiyata hallettik sınırsız yıllık hosting + domaini.
Ama gelin görün ki siteye gelen saldırıların ardı arkası kesilmedi. Günde 2m request gelir mi bir siteye ? Hemde yeni açılmış, bu arkadaşın geliyordu. Malum bizim sunucularda Türkiye de barınıyor hat ücreti doğdu.
DGN de 100mbit civarı hattın ücreti 1047 TL + KDV. Bende dedim kardeşimizdir bu hemde ddos korumalı diye satıyoruz hostingleri direk bu fiyatı çekmeyelim. 600 TL + KDV dedim, sonra tutturdu fatura fatura diye, fatura diyince 600 TL + KDV + KDV dedim öyleyse(buradaki amaçta daha fazla benim cebimden çıkmasını engellemek, ama yine şeytanlık bizde değilya direk yazıcaktık 1047 tl +kdv yi rahatlıyacaktık...).
Neyse bu arkadaş karar verdi bizden çıkmaya, ödeme yapmayacağım dedi siberdc ile anlaşmış sanırım gitti, orada php configleri uyuşmadı geri geldi, abi sorun oldu siberdc de sana geldik ödemeyi yapıcaz 4 güne kadar dedi, tamam ama tekrar farklı bir yere gidersen bozuşuruza dedim ben, o da tamam dedi.
Bekledim 4-5 gün ses seda yok, kıkım çıkmadı bekliyorum hala kendi ödemeyi ne zaman yapayım diye soracak, tanıdık ya...
Neyse yapmadı sonra siteyi tekrar siberdc ye çekmiş mysqli bizde duruyor, dedim abicim onuda çek bizden komple taşın hizmeti sonlandıracağım diye.
Tamam abi yarına kadar yapacağım dedi.
Yarın(yani bugün) geldi çattı, tutturdu bana sitede binlerce hesap açılmış backdoor vs. koyulmuş diye(daha öncede veritabanına sızıldı arkadaşın yardımcı olduk düzelttik neyse...) ben yapmadım, yapacak olsam siteni komple kaparım vs. vs. derken taciz etmeye başlayınca engelledim whatsapp üzerinden, sonra başladı şikayet edicem paramı iade et diye.
Burada bende çileden çıktım işte, yahu kardeşim eyvallah bilmiyorsun anladık da. Verdiğin sözü tutmayıda mı baban öğretmedi sana ?
Sen niçin bana siberdc den geri gelirken tamam abi hat ücretini ödeyeceğiz sende kalacağız senden tek isteğim 3-4 gün süre vermen bana diyorsun ?
Bu arkadaşla çalışacak tüm firmalar için diyorum, yarın sizin arkanızdanda buralarda şikayet yazısı yazarsa hiç şaşırmayın hazırlıklı olun.