Tek çareniz Muud , Fizy gibi program kullanmak malesef.
Spotify'dan başkası yalan. Şarkı orada yoksa ya dinlemem ya da Safari'den girip Youtube'da bir doz alıp ihtiyacımı kapatır çıkarım. İlle de istiyorsan
https://itunes.apple.com/tr/app/brow...979401801?mt=8
önerebilirim. Reklamlı olması sinir bozucu ama kullanışlı. Her dsoya türünü indiriyor. Youtube videonun linkini
flvto.biz'e yapıştırıp mp3'leri de öyle alabilirsin abi
Doremi , iPlay Türk Yapımı uygulamalar bunlar.
Özellikle Doremi'nin arayüzü çok hoş. iPlay marketten kalkmış olabilir belki. Ama uygulamayı yükleyen birinden iCloud hesabını alarak yükleyebilirsiniz.
documents ile videoyu indiriyorum video player ile oynatıyorum arka planda falan da çalışıyor hocam
iPlay vardı şimdi yüklenmiyorda, bravo diye bir uygulama indirdim appstore'dan gayet güzel kullanışlı aklıma gelen müzikleri indiriyorum internetsiz veya internetli dinleyebiliyorum arkda planda da çalışıyor.
not: arada bir reklam atıyor oda adamların emeği hakkıdır 1 tık basıyorum kazansınlar diye
Tubidy kullanıyorum aşırı memnunum fakat app storeden kaldırıldı sanırım
tubidy denen lanet düşman başına dedirtir. telefona yazık hocam.
ben telefonumda foxfm kullanıyorum
Müzikon diye bir uygulama var hocam appstoreda ordan ister youtube üzerinden isterseniz de mp3 tarzında indirip dinleyebilirsiniz. İnternet sıkıntınız yoksa Dolphin Browserı indirip arka planda youtubedan dinleyebilirsiniz.
Arkadaşlar herkese bu güzel tavsiyeleri için çok çok teşekkür ediyorum. Tüm bu güzel yorumlar için R10+ verdim. Bravo uygulamasını kullanmaya başladım ve oldukça başarılı olduğunu rahatlıkla belirtebilirim.