8 ay önce oldum bende Dünya Göz'de. Olacak arkadaşların soru işaretini gidermek amacıyla bir kaç merak edileni yanıtlayayım;
- Ameliyatta herhangi bir acı vs yok, sadece lazer teması sırasında biraz rahatsız edici bir his oluyor.
- Ameliyat sonrası karanlık oda vs yok, 30 dakika hastanede kontrolde tutulup evinize gidebiliyorsunuz.
- İlk hafta 3 kez falan kontrole gitmeniz gerekiyor.
- İlk 2 hafta çok sık damla kullanıyorsunuz, biraz sıkıcı ve rahatsız edici olabiliyor.
- Kişiden kişiye değişmekte olup ortalama 6 ay göz yaşı damlası kullanıyorsunuz. (Bende kuruluk halen bitmedi, günde 2 kez falan kullanıyorum.)
- Görüşünüzün tam oturması 2 seneyi bulabiliyor. (Benim 8 ay oldu bazı günler yine kuruluk veya anlık tansiyon yüzünden küçük küçük bulanık görmeler gelip gidiyor)
Ameliyat Öncesi Göz Numaralarım: Sağ: 3,75 Miyop 1,00 Astigmat // Sol: 3,50 Miyop 0,75 Astigmat
Ameliyat Sonrası Göz Numaralarım: İki göz numaramda 0 şuan.
Hocam ameliyattan sonra cisimlere bakarken derinlik farkı olduğunu fark ettiniz mi? birçok forumda buna benzer sorun olduğunu okuyorum siz yaşadınız mı? Birde denize girmede sorun oluşuyor mu? Oluşuyorsa kaç ay sonra denize havuza girmenize izin veriliyor ameliyattan sonra