Güncelleme : 29 ARALIK 2023
4. seneyi bitirdim, bir şikayetim bulunmuyor. Bazen forumda konu açanlar soranlar oluyor güncellemek adına yazıyorum.
Güncelleme: 25 Temmuz 2022
Şu ana kadar gözümde her hangi bir göz kusuru bulunmamakta olup iyi ki ameliyat olmuşum diyorum.
Güncelleme 26 Nisan 2020
Gözümde her hangi bir sorunum yok.
Güncelleme 2 temmuz 2019
Geçen sene Ağustos ayında ameliyat oldum o zamandan bu yana gözlerimden herhangi bir rahatsızlığım yok. Ben de yüksek derece astigmat ve miyop olduğu için ilerki yıllarda tekrar bozulabileceği düşüncesi içerisindeyim. Uzun yıllar dayalı bir teknoloji olmadığı için ve yüksek astigmat hastalarına pek önerilmediği için böyle bir düşünce içerisindeyim.
16 Temmuz 2018 pazartesi muayene oldum
Muayene ücreti 130₺ tutuyor, bende tamamlayıcı sağlık sigortası olduğundan 15₺ ödedim..
Yaklaşık 16 yıldır gözlük kullanıyorum. Şu anda sol göz 6 derece sağ göz 6 derece , Ameliyat olursam sol göz tembelliği olduğundan en fazla 1.5 dereceye kadar düşecek. Sağ göz 0.50 söylendi...
Şu anda ameliyat olma düşüncem %90...
3400₺ ameliyat ücreti, ödeme konusunda 2 taksit yapılıyor. Ayrıca bankada da taksit yapılabiliyor.
Rapor olarak 10 gün + 10 gün daha verilebiliyor. Hastane yetkilisi; Tamamlayıcı sağlık sigortası bu konuda indirim yapmayacağını ve bu durum özele girdiğini söyledi.
Hastaneye gidince göze damla akıtılıyor yaklaşık 3 saat gözlerin yakını bulanık görüyor ve yakını görmekte zorluk yaşıyorsun. Damla ilk akıtıldığında telefonda hiç bir şey göremedim bile.
Hastane genel olarak bakarsak aşırı ilgi ve alaka göremedim. Devlet hastanesi kıyasla iyiydi. Zaten hastanede ben gittiğimde yaklaşık 25 kişi vardı ve sürekli biri gidip geliyordu..
Güncelleme...
23 Temmuz 2018 başka özel hastane muayene oldum
Bugün tekrar özel bir hastanede farklı doktora gittim. Açıkçası doktoru hiç beğenmedim. Özel hastane gitmeme rağmen hiç beğenmedim. Gözlük numarası bile düzgün yazdığını düşünmüyorum. Bunu yazarken asistanı uyardım ama beni dinlemedi
Doktora O kadar soru sormama rağmen hiç açıklayıcı bir cevap vermedi. Hep sabit cevaplar verdi. Ne öneri sundu ne de yardımcı oldu..
Astigmat fazla olduğu için pek önermedi. Bence ameliyat olma olursan Istanbulda ol dedi ancak çok sabit fikirliydi. Samimi söylüyorum doktoru hiç beğenmedim.
Olmaz da lens soruyam dedim, gözlükçü ile muhabbet etim o da bence gözlük kullan dedi. Hiç bir şey gözlüğün yerini tutmaz dedi...
Bir çıkmaza girdim ne yapayım kararsız kalıyorum. Hayatımı etkileyecek bir karar alacağım için çok düşünüyorum...
Arkadaşlar ne yapayım bilemiyorum...
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi