Arkadaşlar Merhaba,

Daha önceden de sayfa kasımı ile ilgili forumdan farklı arkadaşlardan hizmet almıştım.Maalesef hiçbir verim alamadığımı aktarmak isterim.O nedenle ne istediğimi size geniş kapsamlı olarak yazacağım ve ona göre eğer yardımcı olabileceğini düşünenler varsa bana yazmalarını rica edeceğim.

Kasılmasını istediğim sayfa: @tiyatro_adam

Ne istiyorum: 100'den fazla mizahi (şahsi) videom var.Bu videolar aracılığıyla takipçi kasılsın istiyorum.İsterseniz tüm videoları silip tekrar yükleyin, isterseniz bu sayfayıda boşverip yeni bir sayfayı açıp tüm videoları baştan yükleyin size kalmış.Her öneriye açığım.

İStemediğim: Sırf takipçi kasılsın diye alakasız kitleleri alakasız şeylerle kasan arkadaşlar lütfen yazmasınlar.Örneğin adam şöyle reklam yapıyor "Bu adam müthiş fal bakıyor" bir bakıyorsunuz 1K istek.Ama o işi yapmadığımı anlayıp uçup gidiyorlar

Amacım: Benim mizahımı sevecek, videolarım için takip edecek arkadaşlar bulmak.Yayınladığım ve yayınlamadığım çok fazla videom var (dediğim gibi 100 üzeri)

Bu işi yapabileceğini söyleyen arkadaşlardan önerileri bekliyorum.Buradan da yazabilirsiniz, whatsapp'tan da ulaşabilirsiniz.

Whatsapp: 0534 877 57 90