R10.net - Webmaster Platformu bunda anlaşılmayan nedir?

Eskiden beri var olan bir sorun olsa da son aylarda iyice cılkı çıktı bu işin. R10.net webmasterlar için bir yardımlaşma platformu ve büyük çoğunluğumuzun ticaret yaptığı bir pazar yeri değil mi?

Ticaret yapmak, birşeyler öğrenmek veya yardım almak dışında burada bulunan arkadaşlara soruyorum, nedir amacınız?

Adam web master forumunda konu açmıyor, sanırsın cuma hutbesi yazıyor veya hatim indiriyor. Anladık hafız, sen iyi müslümansın, biz kötü. Sen cennetliksin, biz cehenmede yanacağız. Yalnız rica ediyorum, mümkünse burada bu konuları açmayın.

Adam webmaster forumunda konu açıyor, leninden, marxdan daha sosyalist, Atatürk'den daha milliyetçi. Anladık mirim, sosyalizmin, liberalizmin dibine vurmuş bir üstadsın. Sen en akıllımız, biz örümcek kafalı bağnazlarız. Yalnız rica ediyorum, mümkünse burada bu konuları açmayın.

Adam kız arkadaşıyla sorun yaşamış, kredisin günü geçmiş ödeyememiş, araba alacakmış tavsiye istiyormuş, rüyasında cin çarpmış, piyangodan ikramiye kazanmış, evinin mutfağını yeniletecekmiş vs...

Cidden etrafında bu sorulara cevap verecek hiç arkadaşın yoksa hemen bilgisayarı kapat ve kendini sokağa at. En az 2 ay da bilgisayar başına geçme..!

Başka bir amacın varsa da cidden merak ediyorum, neden..? Zamanını bu kadar müsrif kullanman senin tercihin de, forum ahalisin vaktini çaldığının da farkında mısın?