Merhaba ;
2016 yılında sanırım bimeks ten telefon almıştım tabi kardeşime aldığım için neolur neolmaz diye yanın da +3 garanti almıştım bimeksin bi+3 diyemi ne geçiyordu ozaman tam hatırlamıyorum tabi bimeks'in mağza kapatmaların dan ve batışa geçmesinden dolayı Antalya da ve çevre il şehir vs açık mağzası yok şuan sitesin'de iletişim sayfasın da CB Dijital siteyi işletiyor olduğunu belirtiyor ve numarası mevcut kendileri ile iletişim kurdum ulaşa bileceğim 1 numara verdiler birde mail tabi ne numaradan nede mail den iletişim kura biliyorum istanbul'da kadı köy'de açık mağzası olması gerekiyor dediler. Açık mağzası varmıdır gören bilen eden varmıdır bilen varsa otaraflara yolu düşermi enazından mağza numarası yada zamanın da alınan bu bi+3 garanti olayı nasıl olacak mış sora bilecek birileri varmıdır dava ile uğraşmak istemiyorum lakin parası alınıp hizmet verilmiyecekse gerekli dava işlemlerini başlatıcam son çare. Yardımcı ola bilecek arkadaşlar iletişim kurarsa sevinirim.
Kadiköyün tam olarak neresinde açık adres verirseniz geçiyorum süreki kadiköyden yakınsa uğrar alırım numarasını hocam