Selamlar,

Bende görüşmüştüm sahibiyle ancak bahsettiği rakamlar çok yüksekti, kaça aldınız bilmiyorum ancak benim projem vardı o yüzden ilgilenmiştim, siz projeniz yokken bu domainleri aldıysanız gerçekten tebrik ederim.

Bazı arkadaşlar 1-2 birşey yazmış, bende katkıda bulunayım.

İller ve ilçelere özel sayfalar yapıp nakliyat tarzı her şehre, ilçeye o bölgede hizmet veren firmaları listeleyebilirsiniz. Bir süre sonra her ayrı sayfadan size ayrı kira gelmeye başlayacaktır. Kesinlikle satış üzerine komisyon usulü çalışmayın. 1 kadın evlenirken 85 farklı gelinlik sitesine 560 kere girer. Conversion rate inanılmaz düşük olacaktır.

Adana sayfasına Adana'daki 5 firmayı aylık 50 şer TL'ye koyun mesela, çok abartmayın, firmalara çok girmez bu rakamlar. Yılda 1 firmaya 600 TL eksi olur ama sizin sayenizde yılda 1 gelinlik satsa adamı artıya geçirir. O yüzden 50 TL koymaz firma sahibine. Tabi burada marketing önemli bir yer tutacaktır, o da sizin satış stratejinize kalıyor.

Bunları her il ve her ilçe için yapmayı başardığınızda çok iyi bir gelir olacaktır.

Hayırlı olsun.