Merhaba değerli R10 dostlarım,
Şuan sizinle paylaşacağım yöntem %100 çalışır diyemem ama belki de faydasını görüp para kazanmanız kapalı ise açtırabilirsiniz. başka bir forumda da 'REOANEW' kullanıcı adımla bu konunun dengine yorumda bulundum, oradaki yorum onaylanırsa oradaki arkadaşlara da faydam olsun isterim (Açılmazsa vah tüh demeyin ama )
Kanalımın para kazanması 29 Haziran sabahı açıldı. Bende haziran sonunu bekleyip ümidi olmayanlardan idim. Para kazanma açılınca bende izlenimi ve abonesi az kanallar arasında olduğumu düşündüm. (4,5K saat ve 1830 abone) Sonradan dikkat ettiğim şey aslında 28 haziran günü yaptığım şeydi. (Buraya dikkat %100 bundan oldu demiyorum) 28 Haziranda kanalımdaki bir video için çok ufak bir bütçeli(23TL) adwords reklamına çıkmıştım. Kanalımın para kazanması kapandığından beri (Şubat 20 de) yaptığım tek farklı işlem 28 haziran günü adwords reklamına çıkmak oldu ve ertesi gün para kazanma açıldı.
Altını çiziyorum %100 bundan oldu diyemem ama denemekte fayda var Sonuçta Google' un ortağı değilim bende sizler gibi Googledan youtube'dan para kazanmaya çalışan biriyim. Bu yöntemi dener ve faydasını görürseniz sizden tek ricam LÖSEV gibi yardım kuruluşlarına bütçeniz dahilinde yardım etmeniz.. (LÖSEV'inde ortağı değilim)
Şimdiden herkese kanallarında başarılar bol kazançlar dilerim, bilgi paylaşıldıkça güzeldir..
Belki denersiniz ve para kazanmanız açılırsa bu da para kazanması açılan kızımla kanalımız
(Konuyu bize abone olun diye açmadım sonradan dikkat edince uzun zamandır kanalımız için yaptığım tek farklı eylem bu oldu abone olanda olursa hayır demeyiz )
https://www.youtube.com/channel/UCVB...eb2rnlLAB-1pjg
GÜNCELLEME: Amacım kesinlikle ümit tacirliği yapmak değil, foruma belki bir faydam olur.
23TL o an kartımda çekemediğim adwords de kullandığım bir rakam idi bir anlamı yok yani
Bu yöntem %100 çalışır gibi bir iddam yok.
Belki de yeni algoritma böyle işliyordur sen yt ye yatırırsan belki de geri kazanmanın yolu açılıyordur
Herkese hayırlı forumlar..