Merhaba arkadaşlar hepinize iyi forumlar.

Bugün ufak bir ödemem vardı ödemeyi garanti cep şubesinden eft olarak gönderdim 7.70 kuruş civarında eft ücreti aldı. Aslında tek seferlik bir işlem yapmış olsam isyan etmem fakat ayda bunun gibi 5-6 ödeme yapıyorum ve iyi para ediyor bir öğrenci için.

gel gelelim asıl konuya, enpara'da eft, havale, kart ücreti, yıllık ücret gibisinden hiç birşey yok tamamen öğrencilerin işine gelecek bişey benimde işime geleceği gibi

şimdi internetten başvuru yaptım onaylandı bilgi mesajı olarak yarın en yakın şubeye gitmem istendi.

yarın iş nediyle çalışıyor olacağım işten akşam saatlerinde geldiğim için geldiğim vakit bankaların hepsi kapanmış oluyor.

şimdi biraz uzattım ama asıl konuya giriyorum yarın öğle saatlerinde kadıköy acıbademde ufak birkaç işimi halletmeye gideceğim bu esnada hesap açtırmak için finans bank bulup gitsem diye düşünüyorum fakat şöyle bir sorum olacak; İstanbul sancaktepede yaşıyorum şube kodları farklı olsa sorun olurmu ? yada kadıköydeki bir şubeden sancaktepe şubesi adına hesap açabilirmiyiz ?

uzattığım için kusura bakmayın cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum iyi forumlar.