Euphrates adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@karan; siz yem olarak ne veriyorsunuz ?
ben konu sahibi degilim.hocam ben bayağı araştırma yaptım lakin cok riskli bir is kanatli sektörü başlı başına ugras isteyen dikkat isteyen bir sektördür olme riski hastalik.riski cok fazla hadi onlari geçtim 😂
gunde senden 60 kurusluo.yem yiyecek sana satabilir sen 80 kurusluk yumurta verecek oda her gün değil haftada 4 veya 5 yumurta alirsin en iyi verim.olan ırklarda her 7 ayda bir yeni yarkalar alman gerek cunku tavuklar büyüdükçe yunurta veriirmi düşer isterseniz özelden numara gönderin arayıp detaylı görüşelim bildilerimi anlatırım kendi çiftliğim yok ama coftligi olan cok arkadaş var . eger yapacaksanız bu sektörü süs tavukları uretimi kuluçka yumurtası uretimi yapın ornek vermek gerekirse Denizli irki yumurtasi adet 7 ila 20 tl arasında değişiyor dong tao irki var onun yumurtasi 300 tl civcivleri 2500 deň başlar bizim.insanlarimiz en cok sevdigi sey hobidir hobiye para harcamayı çok sever ama ihtiyac olan birşeyi zor satarsin

Sonuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Organik tavuga yem verilmez
verilmez.lakin organik tavuklar icin ayri yemi vardir. hocam ona göre üretilmiş o yemi vermezsen veya o yemlerdeki protoin i vermezsen en baba tavuk.yilda 170 yumurta ancak yapar. ornegin bizim bir arkadaş var yem oranini kendisi yapıyor palet makinasi aldi

yonca
Yulaf
mısır
vb bir kac karma.yapip bunu saman haline getirip ondan sonra palet nakinasi ile yem haline getirip hayvanlara veriyor o şekilde ayarlıyor

dipnot: konu sahibi hocam hakkını helal et konuyu biraz saptırtik baltalamak gibi oldu kusura bakma rahatsiz olursaniz lütfen bildirin silerim yorumu 😊👏