mustafademirall adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Meslek Seçemiyorum ! - Lütfen Yardım Edin !

Herkese selamlar. 18 Yaşına geldim ve halen meslek seçemiyorum. Meslek lisesinde yazılım (c#,web tasarım,veritabanı programcılığı) bölümünü okudum ve kendimi bu yönde çok geliştirdim. Fakat böyle şeylerle uğraşmayı pek sevmiyorum. Bilgisayarla içli dışlı olduğumdan bilgisayarla ilgili bir meslek düşünüyorum. Fakat kendime uygun mesleği seçemiyorum. Lütfen bana yardım edin. Polis,silah,kavga sevdiğim kadar sakinlik,doğa,güler yüzü seven bir insanım.Sizce ne okumalıyım ?

Yani yazılım üzerinde çok para var, iş imkanları da iyi ama ben tam tanıyamıyorum kendimi. Yani bir gün iştahlıca yazılım yapasım geliyor, güzel şeyler ortaya çıkarasım geliyor. Ertesi gün de off aman, üff şimdi kim yapıcak kafasındayım. Yani tam netleyemiyorum. Diğer yandan radyo tv düşünüyorum. Böyle hem oyunculuk yapmak,kameramanlık ya da kurgu,montaj türü.. ama onda da iş olanakları kısıtlı. Yazılım ilimizde yok (kayseri). Şu anda neye yöneleceğimi, ne okuyacağımı bilmiyorum. Lütfen bana yardım edin arkadaşlar
Aslında aynı durum bendede oluyor bir gün projeye başlıyorum yarın oluyor kim yapacak ya diyorum geri başlıyorum sonra zaten sarıyor yapıyorum istedigim yere kadar bayada yapıyorum ama her projeye başlarım sonra projeyi devam etirirken aynı durum oluyor