hem blogger hem wordpress aynı içerikte siteyi bir iki yıldır kullanıyorum. Eğer özgün içerik girip siteyi güncel tutarsan her ikisinde de aynı oranda kazanç sağlanmakta ve üst sıralarda yer bulunmaktadır. Son zamanlarda hosting parası vermeden farklı içerikle lokasyon avantajından yararlanmak amacıyla yabancı içerikle blogger tabanlı site üzerinde çalışmaktayım.. umarım sizde tutarlı, disiplinli şekilde devam ederseniz blogger veya wordpress farketmez başarılı olursunuz.
Ben de temel olarak bu düşünmedeyim ama kişisel olarak söylemeliyim ki biz internet ile uğraşanların bir sorunuda geleceği hemen düşünmek. Örneğin bir site açıyoruz sanki tutmuşcasına hepsi bir anda olsun istiyoruz, yok forumu yok üyeliği derken her şeyi daha siteyi açmadan planlıyoruz. Böyle plan yapınca blogger mantıklı gelmiyor lakin ilk önce hedefi tutturduktan sonra ilerlesek daha mantıklı olacak sanırım. Eskilerin dediği gibi, '' Sen hele bi başar, gerisini o zaman halledersin..'' Biz de ( en azından ben) kısmı bir şekilde böyle bakmalıyız.