iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen bu kafayla mı müslümanları savunuyorsun? Mümkünse beni bu kafayla savunma. Hak yiyerek hak savunulmaz. Müslümanım diye geçinme bide. ************** yaptığın hak yemek yaptığın. Hak yemenin dini olmaz ve en büyük günahlardandır. Müslümansan bilmen gerekir.

Ha bu arada bu kafayla sen trilyonluk reklam verip dolandırsan da başarılı olamazsın. Başarılı olmanın yolu çalışmak ve dürüstlükten geçer. Çalışan ve dürüst olan adam aç kalmaz başarılı da olur.

Ödemeyenler için nolduğunu açıklıyayım;

1- domain banlanır o domain ile ilgili reklam veremezsiniz bir daha.
2- kullanılan kartı bir daha kullanamazsınız.
3- Banlanan hesaptaki ismi hiçbir google ürününde kulllanamazsınız, hesaplarınızı bir süre sonra bile olsa kapatırlar.
4- ************** yapmış olursunuz.
hocam affınıza sığınarak bunu yazıyorum benim bir adwords hesabım vardı 2tl borçum vardı 4 ay boyunca hiç kartımdan çekmedi. bir hata vardı adwords hesabına para bile ekliyemiyordum ben o adwords hesabını ve bağlı google hesabı sildim. şimdi benim adsense hesabım var aylık 1k ve 2k arası birşey kazanıyorum. şimdi ben bu 2tl yüzünden adsense hesabım kapatılır mı? birde siz yaşadınız mı böyle aynı isim ile hesabınızın kapatıldığinı