Merhaba, Arkadaşlar çok yoğun olduğum için artık işleri bir üst seviyeye taşımaya karar verdim ve işleri şahıs şirketi kuruluşu ve o şekilde ondan sonra bir üst seviyeye kısmet ise taşımayı düşünüyorum uluslarası hizmet veriyorum her türlü dil mevcut Almanca,Ingilizce,Arapça,Türkçe olmak üzere 4 ülkenin vatandaşlarına hizmet veriyorum. İşin ciddiyetini ve üstlenebilceğini sorumluluk alabilcek arkadaşlar iletişime geçsin lütfen sadece.
1) Konu tasarımları hazırlayabilmeli (Hazırlanan yazılım veya tema veya eklentilerin konu tasarımının grafik ihtiyaçlarını karşılayabilmeli.)
2) Video düzenlemeleri yapabilmeli (After Effects ve Sony Vegas üzerine montaj ve düzenleme yapabilmeli belirli tanıtımlar için.)
3) E-Mail Templateleri yapabilmeli (Gerek kendimiz için, gerek müşteriler için.)
4) Logo, Banner, Reklam Görselleri hazırlayabilmeli (Gerek kendimiz için, gerek müşteriler için.)
5) Photoshop, After Effects, Sony Vegas, Illustrator ve bazen gerektiğinde ufak tefek 3D Tasarımlar gerekebilir onları hazırlayabilir. ( Gerek kendimiz için, Gerek Müşteriler için. )
Bu ihtiyaçları karşılayabilecek TEK BİR ARKADAŞ hepsi olan arıyorum, normal hizmet verdiği tutarın altına fiyatlar verecek ama çok iş alacak, ona göre dönüş sağlasın yapacak arkadaşlar. ÖM Yolu ile iletişim adreslerinizi bırakabilirsiniz.