vakit ayırdığın için saol hocam. Cloud depolama hizmeti veren yerlerden alanalmak son çarem lakin torrent ve ftp bazlı düşünüyorum. Seedbox olayında ise birçok kaliteli ve kalitesiz firma mevcut çok fazla bilgimiz yok malesef hangi firmayı tercih etmeliyiz 1-2 firma tespit ettim iyi hizmet veren yorum lara baktım diğerlerinin hep eski yorumlar kesinliği yoklar bazı firmalar farklı yollar izliyor misal 20 tane attın ilk içerik 20 tane daha attın toplamda 40 tane ama bunlardan sadece 20 tanesi aktif seed de oluyor diğer 20 yi bekletiyor paylaşımlı yapı olduğu için herkes adil kullansın vs mantığın dalar nekadar süre sonra diğer 20 de seed e geçiyor bilmiyorum 1 trb lık diske 2 gb dan 500 içerik atsam desek düz mantık 500 içeriğin 20 tanesi seed olacak kalan 480 tane dosya bekleme de olacak bunlar nekadar sürede seed olacak vs bilgi yok bu tarz şeyler de sıkıntıya sokar işi mecbur ftp mantıklı geliyor yada sunucu alıp box yapmak tabi net bilgilere ulaşa bilirsem ona göre hareket etmek daha sağlıklı olacak.
ozaman şunu anlamalıyım sanırım hocam öncelik sırasına göre bakar isek hdd ram ve cpu geliyor yani sas veya ssd disk gerekecek bana misal 2 trb sas hdd atom işlemci nasıl olur bilmiyorum ama i5-i7 yada E serisi bir işlemci işimi görür rahatça anlaşılan ramda 8-16 Gb rahatlıkla yeterli olur herhalde dediğin şekilde düşünür isek.
Tekrar Merhabalar,
Hetzner ve Ovh gibi kendi verimerkezi olan firmalardan hizmet almanız hem güvence hemde kalite açısından etkili olacaktır. Storage Box Hetzner üzerinde mevcut.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi