hakan28 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikkat ettiysen şuan oynadığım oyunları yazdım ve piyasaya göre başka oyunlara da kayabileceğimi ifade ettim. Hem video yüklemek var işin içinde hem de canlı yayın. Diğer yandan örnek verdiğim oyunlardan biri FPS oyunu zaten. Önce lütfen ne yazdığımı okursanız, ona göre görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.
Hocam, ben şuan buraya kaliteli bir CS:GO oyuncusu var, kendisinde yeteneği görüyor, bu yetenek ile kendisini üst seviyelere rahatlıkla tırmandırabilir diye düşündüm, bu nedenle size koçluk hizmeti vermek için, menajerlik için buraya girmiştim, fakat anlaşılan durum biraz daha farklı.
PUBG veya Fortnite, FPS oyunlar değildirler, PUBG TPS/FPS, Fortnite ise tamamen TPS'dir. Ayrıca, bu oyunlar yeteneğe bakmıyor maalesef veya stratejik oyuna, çünkü oynarken sadece alanın içinde kalkmak için her biri birbirinden farklı denemelerde bulunuyor sunuz, tamamen şans ve biraz camp meselesi.
Ama, bir DotA 2, LoL veya CS:GO oyunlarına baktığınızda, ama gerçekten baktığınızda, iki takımın diğer takımın oyuncularını mağlup etmek için öldürme amacından çok, hele de eSpor Müsabakalarında, birbirinden farklı birçok taktiğin seyrini görürsünüz, bu oyuncular işçi gibi günde 8-10 saat oyunu oynuyor, takımlarındaki performansı hep zirvede tutmak için çabalıyorlar, her gün antrenman ve düzenli bir hayat için Spor, Egzersiz, Düzenli Beslenme gibi aktivitelerine de yer vermek zorundalar.