Olayı biraz yanlış anlamışsınız sanırım. Siz youtuber olmayı hedefliyorsunuz söylediğiniz kadarıyla , espor oyuncusu için Gta oynamakla olamazsınız. Özellikle FPS türü oyunlarda yeteneğinizin olması gerekiyor , öyle 1 yılda 3 yılda olabilecek kabiliyetler değildir. Video çekerek adsense geliri sağlamak istiyorum diyorsanız başka , ancak eSpor oyuncusu olacağım demekle olamazsınız maalesef. 27 yaşındayım ve hatırladığım kadarıyla 10-12 yaşlarından beri counter strike oyunu oynuyorum . Ancak gene kendimi eSpor kıvamı oyuncusu olarak göremem , cs1.5 zamanlarında bir çok bölgesel turnuvalara katıldım ancak yaş ilerledikçe yetenekler azalabiliyor. Birde oyunu bırak başla bırak başlayla olmuyor bu işler maalesef.
Dikkat ettiysen şuan oynadığım oyunları yazdım ve piyasaya göre başka oyunlara da kayabileceğimi ifade ettim. Hem video yüklemek var işin içinde hem de canlı yayın. Diğer yandan örnek verdiğim oyunlardan biri FPS oyunu zaten. Önce lütfen ne yazdığımı okursanız, ona göre görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.