YazilimveReklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@iyi

Öncelikle seninde dediğin gibi seni savunmuyorum çok doğru!
Ben müslümanları savunuyorum!
Belli ki müslüman olarak görüyorsun kendini ancak müslüman olmayan bir kişinin adını avatarına koymuşsun! Gerçek bir müslüman öyle birşey asla yapmaz!
-Tabi dışa müslüman imajı verip provoke ediyorda olabilirsin yazında
ki o şahıs avatarındaki Kur'anı açıkca reddetmiş ve devleti tamamen dinsizleştirmiştir
Din işleri ve siyaset ona göre ayrı olmalıdır
Laiklik sistemini bu ülkeye entegre etmiştir
Peki laiklik nedir ?
Laik kelimesinin anlamı nedir ?
Laiklik sistemine Allah (C.C) ne diyor ? Kur'anı Keriminde ?
Nisa Suresi 126. Ayet : وَللّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ وَكَانَ اللّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ مُّحِيطًا ﴿١٢٦﴾
Meal Abdul Metin Saruhan: Göklerde ve yerde ne varsa hepsi Allah’ındır ve Allah her şeyi kuşatmıştır. (Hiçbir şey onun ilim ve kudretinin dışında kalamaz.) diyor! Allah (C.C)
Peki bu ayete karşı değilmi laiklik ? ve bir çok ayete ?
Dinden bir haber misiniz ? Belli ki bir habersiniz Sizin müslüman olmadığınız aşikar! ki bana ders vermeye çalışıyorsunuz ne yazık
Bir diğer taraftan Hz. Muhammed s.a.v kafirlerin kervanlarına askerler göndermiştir. Mallarına el koymuştur! Savaş zamanında
Peki Peygamberimizdemi hak yiyordu ? Bu davranışıyla ?
Peki biz Müslümanlar yıllardır kafirlerle savaş içersinde değilmiyiz ?
Filistinde Gazzede Öldürülen onca insan onca çocuk onca gasp edilen mal mülk ne olacak ?
Belli ki Peygamberimizin hayatından ve yaptıklarından da bir habersiniz! Birde müslümanım diye geçinirsiniz
Siz ve sizin gibiler ancak ve ancak kafir ve müşriklerin hakkını savunur lafta değil GERÇEKTE Müslüman olanların hakkını savunmaz aksine hakkınada girersiniz.
Ben bu yazdıklarıma her şekilde Kur'andan ve hadislerden delil getiririm.
Peki ya sen bu yazdıkların için Kur'andan ve hadislerden delil getirebilecek misin ?
Müslüman dediğin delille konuşur!

@TahsinCetinkaya

Hz. Muhammed s.a.v yaptıklarından bir haber olduğun açık Peygamber efendimizde kafirlerin kervanlarına mallarına el koymuştur savaş zamanında
Peki bu yahudiler yıllardır Müslümanlara savaş açmamışlarmıdır ? Filistinde Gazzede ve daha bir çok yerde öldürülen erkekler kadınlar ve çocuklar ne olacak ? gasp edilen topraklar mallar mülkler ne olacak ?

Müslümana benzemeli olacak.demek istediğimi orda anladın zaten... Onca yazılan şeyden sonra sadece klavyenin bir hatasını mı cımbızla çektin hocam 😂
Burda iyi niyetlisin ama Müslüman da olsa olmasa da kimsenin hakkına girmek doğru Değil.samimi bir Müslüman olarak, Namazını kılan biri olarak bunu samimiyetle söylüyorum