marcareklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gectigimiz sene bende anlattiklarina benzer bir durum yasadim. 1 ay kadar sürdü. Isin kötüsü bu rahatsizligini cözemediginde kaygilarin daha cok arttigi icin durumun artabilir. Ben birdenbire evden cikip sokaklarda gezmeye basliyordum. Birgün yine disardayken telefondan arastirdim anksiyete bozuklugu cikti. Birkac video izledim ve hemen 1 saate düzeldim.

Tamamiyla psikolojik bir is, ana sebebi kaygilanmak.

Para bulamam evime bakamam diye korku icerisine düsmek. Sorumluklarimi yerine getiremem ve rezil olurum gururum incinir korkusuna kapilmak. Bende suda vardi kazanclarimin hepsi eve gittigi icin gelecegime ve hedeflerime birikim yapamiyordum. Hedefimde ki o kisi olmak hep daha uzakta görünüyordu buda bana baski yapiyordu. Yasadigin seyleri bende yasadim.

Ben burada ki piskologun sayesinde kurtuldum;

https://www.youtube.com/watch?v=cxluNNuqCWQ

Bu ve benzeri 1-2 videosu daha var ve birkac baska videoda izle rahatlayacaksin. Arkasindan kulaklik takip su videoyu dinle;

https://www.youtube.com/watch?v=ow3QNIsF6Rk

Beyine iyilestirici sakinlestirici sinyaller gönderir. 1 saate kendime dönmüstüm gülmeye basladim. Hadi basla hemen .
Hocam hastayım ve çalışamıyorum... Ev benden gelen parayla dönuyordu. Şimdi hastalığı düşünmeyi bıraktım derdim bu oldu... Videoları izlicem hocam birazdan, size izledikten sonra pm atıcam çok şağolun.

kadrayzz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam allah şifa versin bi an önce
Allah razı olsun hocam

Eagless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurban olduğum derdi verir de dermanı vermez mi? Allah yar ve yardımcınız olsun, keşke durumum el versede destek çıksam ama bizde malum.
Allah razı olsun, düşünmeniz yeter hocam.
cepoyunz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah sabrını verir inş kardeşim. Psikolojik olaylar insanı çok derinden etkiliyor bende psikoloik olarak iyi değilim eski konularıma bakarak anlayabilirsin.
Skype veya Whatsapp iletir misin hem dertleşiriz hem belki ortak yanlarımız olur iş paslaşırız.
Msjla iletiyorum hocam

TakipciPanelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tedavisi yok mu yoksa bilinmiyor mu? Sen gene spor yapmaya çalış. Yürüyüş yap hareket et. Düzgün beslenmeye çalış. Bol su iç, bitki çayı vs. Maddi durumum yok diyorsun bitki çayı diyorum ama bulabilirsen yani. Kitap okumanı tavsiye ederim. Bu yazdıklarım birçok hastalığa iyi geliyor belki senin derdinede derman olur. Çok geçmiş olsun. Bende 20 yaşındayım yaşadığımız hayatlar arasında ki farka bak.
Yaşadığınız hayatım ve sağlığınızın kıymetini bilin hocam. Keşke dışarı çıkabilsemde çıkıp yürüsem... Tedavi konusuna gelince, hastalık yok ki olsun. Bu konuda doktorlar tecrübesiz çünkü tedavisi olmayan bir hastalik ve az rastlanan bir hastalık. Kullandığım ilaç sadece gözüme yaptığı baskıyı engellemek için kullanıyorum. Hastalık epilepsi başlangicida yapıyor... 6 yildir bu illetle uğraşan var

PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun allah yardımcın olsun inşallah hocam.
Allah razı olsun hocam