Merhaba

Öncelikle siteden bahsedeyim ki buna göre önerilerde bulunun

Site jenerik bir isimde program kitap oyun vs. indirme sitesidir. Ama konuların çoğunluğunda pdf indirme var. Toplamda 970 yazı var hepsi özgün tarafımca yazıldı.
1- İlk yazı 7 Temmuz 2017'de, Son yazı 5 Kasım 2017'de girildi.
2- Site gelirini sadece fake indirme butonu ile sağlıyor gerçek indirme linkleri bulunmuyor.
3- 7 Temmuz 2017'den bugüne yani 15 Temmuz 2018'e kadar toplam kazancı 3800 TL olmuştur.

Siteye hiçbir ilgi gerekmiyor ama aynı şekilde güncel konular eklenmeye devam etse günlük kazancı 3 haneleri bulabilir kısa vadede.

Siteyle ilgilenmeme nedenim web işlerini son yazı yazdığım tarihten itibaren bıraktım o sektörde değilim artık elimde de öylesine boş duruyor bakılsa fişek gibi uçacak

Sitenin neredeyse gideri yok sayılır çok çok minumum rakamlar.
Şimdiye kadar 700k sayfa görüntüleme 400k tekili var, rakamlar kaba taslak yazıldı, tema lisanlı. DA:16 PA:24, bir çok yerden sözlüklerden vs. link çalışması yapıldı zamanında.

Şimdi bu siteyi satacak olsam ne kadar fiyat yazmalıyım? Normal bir site satacak olsam yazacağım fiyatı bilirim ama site w*areze giriyor ayrıca devamlı konu eklense geliride uçacak, elimdeki site nakite dönüşsün ve boşa öyle dursun istemiyorum. O yüzden yakın zamanda açacağım konu için ortalama fiyat önerisi istiyorum

LÜTFEN RİCA EDİYORUM SİTE ADRESİNİ PM İSTEMEYİN VE KONUYU BAŞKA YERLERE ÇEKMEYİN