Serdar1905 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
windowsu çok severdim windows 95 den windows 10 a kadar hep windows kullandım. Ama ilerleyen dönemlerde windows bitecek yada kullanıcısı bir hayli azalacak nedenleri şu 1- satılan bütün windows bilgisayarların garantisi 5 para etmez ama macde öle bişi yok eğer senden kaynaklı değilse adamlar anında değiştiriyor sıfırını veriyor 2- Mac bilgisayara virüs bulaşma olasılığı çok düşük bir oran 3- ayrıca kullanımı zor diye korkan arkadaşlar kesinlikle bence korkmasın windowsdan daha basit stabil aklıllı telefon gibi bir kullanımı var. 3- oyuncu değilsen eğer mause olayı tamamen bitiyor touch padi harika ötesi Eğer oyuncuysan pcye extra ekran kartı ve mause ile son süürüm oyunları yine oynayabiliyorsun. Ben aslında daima yerli maldan yanayım ama yapcak bişi yok adamlar yapmış resmen kalite kokuyor 5 sene kullanıyosun çok az bir değer kaybı ile pc ni satabiliyorsun zarar ettirmiyor. Benim gibi inatcı windowssuz olmaz diyen biri bile mac'e geçtiyse bence yakında bir çok kullanıcı kayacak mac'e Tek bir kötü yanı var oda fiyatı ama dediğim gibi satarken zarar eetmediğin için ve uzun kullanım ömrü ile bunuda amorti edebiliyosun. Bu arada yeni mac pro efsane gözüküyor.
İki defa üçüncü madde kullanmışsınız hocam