Kobay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
[/URL]

yanlış bilgi vermeyelim lütfen
şuan araştırırken bunun mümkün oldugunu gördüm
https://support.google.com/googlepla.../7384423?hl=tr

Yeni yükleme anahtarı oluşturma

Uygulama imzalamaya kaydolduysanız, aşağıdaki durumlarda yeni bir yükleme anahtarı oluşturabilirsiniz:
  • Özel anahtarınızı kaybettiyseniz
  • Özel anahtarınızın güvenliği ihlal edildiyse
  • Mevcut bir uygulama için başlangıçta bir yükleme anahtarı oluşturmadıysanız
Not: Yükleme anahtarınızı sıfırlamanız, Google Play'in kullanıcılara teslim etmeden önce APK'ları yeniden imzalamak için kullandığı uygulama imzalama anahtarını etkilemez.
1. Adım: Yeni bir özel anahtar ve yükleme sertifikası oluşturun
Yeni bir yükleme anahtarı oluşturmak ve kaydetmek için Android Studio Yardım Merkezi'ndeki talimatları uygulayın. Yeni anahtar, önceki anahtarınızdan farklı olmalıdır.
Daha sonra, yeni anahtara ilişkin sertifikayı PEM biçiminde dışa aktarın:
keytool -export -rfc -alias <upload> -file <upload_certificate.pem> -keystore <keystore.jks>

2. Adım: Destek ekibimizle iletişim kurun
Destek ekibimiz yalnızca Play Console hesap sahibinden gelen anahtar sıfırlama isteklerini kabul eder.
Hesap sahibi, bize ulaşmak için bu formu doldurabilir. upload_certificate.pem dosyasını eklediğinizden emin olun.
Yeni yükleme anahtarı kaydedildikten sonra bir e-posta alırsınız. O sırada, anahtar depolarınızı ve API sağlayıcı kaydınızı güncellemek için yukarıda listelenen adımları uygulayabilirsiniz.

yalnız bu key dosyasını pem şeklinde nasıl dışa aktaracagım acaba bilen birisi varmı oyun unity ile tasarlanmış
Eğer yapabilirseniz beni de etiketler misiniz? Daha önce aynı sorunu yaşadım, uygulamayı yaptırdığım kişi aynı mesajı iletti ve "güncellemenizin yolu yok kaybettiğiniz için" demişti.