Merhaba arkadaşlar.
Forumdan veya reelden birçok arkadaşın da bildiği gibi, Ankara'da organizasyon işi yapıyorum.
Çin üzerinden konfeti, volkan ve proteknik malzeme getireceğim. Siparişini de ay sonunda vereceğim.
Dileyen arkadaşlar yalnızca kar ortağı olarak benimle hareket edebilirler.
Ürünler depoya girdiğinden itibaren, maksimum 60-75 gün içerisinde satılır.
Ürünlerin geliş fiyatlarını ve satış fiyatlarını birlikte çalışacağımız arkadaşlarla paylaşacağım.
Örneklendirecek olursak; 9.500 - 10.000 Lira gibi bir yatırımınız, ürünlerin satılmasına müteakip 13.000 - 13.500 aralığına çıkacaktır. Fakat sizin elinize geçecek olan rakam 12.500 - 13.000 Lira olacaktır. Bunun sebebi ise; takdir edersiniz ki bütün sorumluluk ve olası aksilikleri benim karşılayacak olmam.
İsteyen arkadaşlar, talep edecek olurlarsa; ürünlerin gelmesiyle birlikte gelip ürünlerini görebilirler, kontrol edebilirler. Ama kesinlikle benim ürünlerim gelmiş, ben alıp istediğim gibi değerlendirmek istiyorum deme şansına sahip değiller.
Eğer kar ortaklığı yapmadan, sadece ürün getirmek isteyen olursa; kendi ürünlerimizden, normalin daha altında bir kar marjı ile satış yapabiliriz.
İlgilenen arkadaşlar olursa konu altından veya özel mesaj ile ulaşabilir, sorularını iletebilirler.
Ayrıca belirtmek isterim ki; kesinlikle bir ön satış vs konusu değildir. Taraflar yatırım miktarlarına göre sözleşme isteme hakkına sahiptir. Sözleşmeye istinaden de ödeme yapabilirler.
Proteknik malzemeler ve konfeti haricinde ürün getirmeyeceğim.
İyi forumlar...