Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Asla Zararına Satmayın
Bu çok önemli. Coin düştüğünde değil düşük fiyattan sattığınızda zarar edersiniz. Zamanında yüklü miktarda XRP almış bir arkadaşım vardı. Aylarca beklemiş yükselmesini ama yükselmemiş aksine daha çok düşmüş. Acil bir ihtiyacı oldu ve satmak zorunda kaldı. 1 hafta sonra XRP birden yükseldi ama iş işten geçmişti artık. Aldığınız coini aylarca değil yıllarca bile bekleseniz kesinlikle satmamalısınız. Bu işin en önemli kuralı budur. Ben rahatlıkla şunu söyleyebilirim. Her coin mutlaka yükselir. Bugün değilse yarın, yarın değilse öbür gün. Bu yüzden asla satmayın. Coinin fiyatını belirleyen binlerce etken vardır ve hangisinin ne zaman etkili olacağını bilemezsiniz. Bu yüzden ölümüne hodl.

Bol kazançlı günler dilerim.
Öncelikle güzel yazı, tebrikler, tüm yatırımcılara da bol kazançlar dilerim.

Yazının katılmadığım yeri; üst kısımda alıntı yaptığım ilk paragraf. Şurada yola çıkabiliriz. Ben şahsen piyasaya btc 13850$ iken girdim. Aldığım andan itibaren, arada ufak tefek artışlar, düşüşler gösterse de sonuçta hep düştü. Yani ilk aldığım btc'yi zararına verip alttan almasa idim şu an ana sermayemin %50'den fazlası kayıp idi! BEnce zararda bile olsanız bir dur noktası olması gerekiyor. (En azından anları kovalayıp üstten verip, alttan geri yerine koymak gerek) Şu an btc düşmüş olsa bile ilk girdiğim günden bugüne elimdeki btc miktarı gün geldi zararına yaptığım al satlara rağmen ilk giriş sermayem ile aldığım btc miktarının tam iki katından biraz fazla oldu. Hodl bir nevi sabır iyidir ama fazla hodl da batırır..