nitekim doğru ancak şuda var ne kadar borç taktığına bağlı olarak aynı domainide kullanabilirsin

20 tl nedir? domaine 20 tl değil 6 tlden fazla verildiğinde israf olarak görüyorum ben
hatta ücretsiz domainlerde var
Şimdi Google'nin esas sahibleri kim ? yahudiler doğrumu ? Evet
Peki yahudiler Müslümanlara 100 yıllardır düşman değil mi ? Düşman
Peki zulmediyorlarmı ? Evet
Gasp ediyorlarmı ? Evet
Öldürüyorlar mı ? Evet
Bu uzar gider!
Şimdi biz onlara dokunmayacak ( zarar olmayacak ) şekilde reklam açıyoruz onların hakkına mı girmiş oluyoruz ?
Forumda da ateist, hristiyan veya yahudi DOSTLARIMIZ VAR.Bunları da dolandırın hocam nasıl olsa müslüman değil?
Nasıl olsa bunların devletleri müslümanlara zulüm yapıyor? Ozaman bu arkadaşalrı dolandırmak size göre SEVAP! Hırsızlıga kılıf aramayın..!
İslamiyette o sana küfrediyorsa, senin ona küfretmen kitaba sığar mı? O senden çalıyorsa ki çalmıyor. hakkıyla iş yapıyor.. Senin googledan çalman hak mı? o ister müslüman olsun, ister israil ister ingiliz uşağı olsun. Onlar müslümanlara zulmediyor diye senin malını gaspetmen hak mı?
Bunları ne peygamber buyrugunda var, nede kitapta böyle yazıyordur..O çalıyor diye senin çalmamam, hakkını araman lazım.. O zulmediyor diye senin onlara zulmetmemen Kura-an Preygamber ışığında GAZA VE CİHAT etmen lazım...HIRSIZLIK ETMENİ GEREKTİRMEZ.. Sayın hocam..
Yoksa seninde onlardan farkın kalmaz... Müslüman gerek giyinişi gerek kelimeleri gerek yaşantısı geren sözleri ile müslümana benzemeli, onalrdan biri gibi olmamalıdır... Böyle yapanlara modern hırsız derler.

İsteyen istediği gibi yapabilir ama düşünceleriniz çok yanlış..Bana ve benim gibi düşünenlere yanlış olan size doğrudur orasını bilemem
Yani müslüman olmayanların hakkını önemsemem ile hitlerin kafasını yaşaman aynı şey bence...Bende müslümanlara yapılan zulümlerden rahatsızım ama bu herhangi bir gayrimüslimin hakkına tecavüz etmem gerektigi hakkını vermez bana..
-----FETVA.NE'TEN ALINTIDIR.. BİNLERCE BÖYLE FETVA BULABİLİRSİNİZ.------------
SORU:
Gayrimüslimlerin kul hakkında sormak istiyordum. Ben dinimi bilmezken yediğim bir kul hakkı oldu. Allahın bana etmiş olduğu hidayetten sonra dinimi öğrendim ama kâfirin hakkı ödenmez ve o senin imanını alacak diyorlar. Bu nasıl oluyor hocam? Ben imanla ölsem kâfirde hakkım var diye o benim imanımı alıp cennete girecek, ben de ebedi cehennemde mi kalacağım? Bir açıklık getirebilir misiniz?
Tarih: 20 Aralık 2010
CEVAP: Öncelikle kul olmaları açısından Müslümanlarla gayrimüslimlerin hakları arasında herhangi bir fark olmadığını söylemek gerekiyor. Bir Müslüman, kendi dindaşlarının haklarına riayet ettiği gibi gayrimüslimlerin haklarına da riayet etmeli, onların haklarına tecavüz etmekten şiddetle kaçınmalıdır.
Sorunuza gelince: Kâfirler asla cennete giremeyecektir. Fakat böyle birinin hakkını yediyseniz ve dünyada iken aranızda bu konuyu halletmemişseniz ahirette hakkını sizden alır. Bu, onu cehennemden çıkarmaz ama hakkın durumuna göre sizi cehenneme sokabilir. Fakat imanınızı alacak diye bir şey söz konusu değildir. Bu yüzden ebedi olarak cehennemde kalmazsınız.
http://www.fetva.net/yazili-fetvalar...u-ne-olur.html Kul hakkı, kişinin kendi hakkı olduğu için, gerek Müslüman olsun gerek gayri müslim olsun buna riayet etmeleri gerekir. Haksızlık yapan kişi kim olursa ahirette bunun heabını verecektir.
İmâm-ı Âzam ile İmâm-ı Muhammed'e göre Müslüman olmayan bir memlekette bulunan bir Müslümanın, Müslümanları aldatıp mallarını çalması veya gasb etmesi caiz olmadığı gibi, gayri müslimlerin mallarını da çalması veya gasb etmesi caiz değildir. Çünkü İslâm dini müsamaha ve fazilet dini olduğu için hiyâneti, aldatmayı, gayri ahlâkî ve çirkin şeyleri her yerde yasaklamaktadır.
Hatta bir kimse meselâ Avrupa'ya giderse, orada devlete veya şahsa ait bir şey bulursa, onu sahibine vermeye mecburdur. (Hidâye c. 2, s. 66)
Bir Müslüman gayri müslimin hakkını yemişse, ahirette hesaba çekilecek ve yediği hak nisbetinde gayri müslime ya sevabından verecek veya onun günahlarından üstlenecektir. Eğer gayri müslim hakkını helal ederse üzerine rahmet-i ilahiyi celbedecek, bu durumlar da kafirin cehennemdeki azabının hafiflemesine sebep olacaktır.
Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet https://sorularlaislamiyet.com/bir-m...e-ne-olacaktir