Sevgili arkadaşlar, r10'a açtığım ilk başlık bu idi bu kadar güzel sonuçlar alacağımı çok tahmin etmemiştim.
Fakat gelen taleplere yetişemiyorum, her mesajı ciddiyetle incelediğimden... dolayısı ile konuyu biraz kurallara bağlayıp kimseyi mağdur etmeden düzgün bir ticaret yapma derdindeyim. Mesaj kutusunda bekleyen mesajlar rahatsız ediyor beni. Bu yüzden aşağıdaki kurallara uyacak olan arkadaşların yazmasını rica ediyorum...
- En az 300 kelimeden oluşan bir tanıtım yazısının tarafınızdan özgün olarak yazılmasını istiyorum.
- Tanıtım yazısında 3 adet anchor ile link vereceğim bu linklere (nofollow olmadan) link verilmesini istiyorum.
- Yazının kalıcı olmasını talep ediyorum.
- Tanıtım yazısının en sonuna link olmadan telefon numarası ve web adresini link olmadan eklenmesini talep edeceğim.
- Bana gelen mesajlarda 15 TL ile 35 TL arasında gelip giden teklifler var, ben ortalamasını alarak her tanıtım yazısına 20 TL vereceğim.
- Eğer siteniz SSL sertifikası sahibi ise 25 TL vereceğim.
- Sitelerimin konusu Turizm dolayısı ile alaka düzeyi yüksek olan sitelere 30 TL vereceğim.
- Sitelerinizin çöp site olması durumunda size geri dönüş yapmayacağım.
- Sizinle tekrar çalışabilmek için bana telefon numaranızıda iletmenizi isteyeceğim, işlerin devamı için.
- Siz yazınızı yayına aldıktan hemen sonra (onay verdiğim kişiler için) enpara ya da ziraat üstünden hemen ödemenizi yaparım, bana link isim soyisim hesap numarası ve telefon iletmeniz yeterli.
- Bazı sitelerin bu değerlerden fazla edeceğinin farkındayım gerçekten güzel işler yapmışsınız, (uzun zamandır Türk webmaster sitelerinden uzaktım) bundan dolayı kusura bakmayın lütfen, ben sürekli çalışacağım takım arkadaşları arıyorum bu yüzden fiyat kimine göre yüksek kimine göre düşük gelebilir. Lütfen anlayışla karşılayın.
Alıntı
Tanıtım yazısını dileyen kendisi yazabilir, dilerse ben gönderebilirim.
Tanıtım yazısında yer alacak link sayısı 3 olacak.
Sadece buradan iletişim kuruyorum skype vs. kullanmıyorum.
Tek ricam gerçekten çöp siteler başvurmasın, fiyatı ile birlikte tekliflerinizi özel mesaj ile atabilirsiniz.