gurh4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dolar 10 lira olunca gaming sistemin özellikleri de mi düşüyor? Bir soru soruyorsunuz arkadaşlar size de durumu güzelce açıklamış fakat verdiğiniz cevaplar hiç hoş değil. Eğer bu bilgisayar "size göre" gaming sistemse ve ne kadar eder diye sorup gelen cevapları beğenmiyorsanız o zaman konu açıp başkalarının vaktini çalmanın da anlamı yok değil mi? Çünkü başkaları ne derse desin siz bu "bana göre" böyle deyip işinize gelmeyen (aslında gerçek cevaplar) cevapları önemsemeyeceksiniz.
Şunu bir netleştirelim. Gaming sistem ne oluyor bana anlatabilir misin ? Bir gaming sistem kurmak istesen hangi bileşenleri kullanırsın ? Bunu zıt cevap olarak algılamayın lütfen gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Bana göre bir bilgisayarın gaming bilgisayar olması için piyasadaki çoğu oyunu oynanabilecek düzeyde oynatmasıdır.

Edit: Konuyu açan benim fakat kimse zorla yorum yaptırıp vaktini almıyor. O arkadaşlar kendi öz iradelerinle yorum yapmak istiyorlar yapıyorlar. Yani ben zorla demiyorum “yorum yapıcaksın!” Diye.