Merhaba,

Bundan yaklaşık 8 sene kadar önce Adwords kullandım ve o zamanlar hesabım askıya alınmıştı. Ödeme ile ilgili sorun olacağını düşünüyorum. Adwords'e eklediğim kredi kartım bana aitti, şu anda da ekli ve o da bana ait. Fakat neden böyle bir şey oldu bilmiyorum, aklıma gelen tek şey soy adımda "ğ" harfi var ve bundan sebep olabilir. Yada tümünü büyük harf yazdığım zaman adım da büyük "İ" harfi oluyor. Başka da aklıma gelen bir şey yok.

Şu anda Adwords kullanma ihtiyacım var, kullanmak istedim giriş yaptım ve askıda hesap. Hesabın üst kısmında kırmızı şekilde "Hesabınız askıya alındı - Hesabınızda şüpheli ödemeler tespit ettik." uyarı mesajı var. Bildirim yaptım ve gelen yanıt aşağıdaki gibidir.

"Bu işlem sırasında gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Hesabınızın AdWords politikalarımızı ihlal ettiğini tespit ettik. Bu karar kesinlik kazandığı için, devre dışı bırakılan hesap önceki durumuna getirilmeyecektir. Aynı askıya alma işlemine tabi olacaklarından, lütfen başka AdWords hesapları oluşturmayın.

Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz
."

Hesabı tekrar aktifleştirmek için yapabileceğim bir şey var mı? Eğer borcum varsa ödemeye hazırım, yoksa da her ne yapılması gerekiyorsa bunu yaparım.

Böyle bir sorun yaşayıp çözmüş olan arkadaş var mı?