İncil'i nereden gelmiş ? Bunu bir sor sana kafir diyenlere.

Adım kadar eminim sana kafir diyenler Kuran falan okumamıştır.

Yine emin olduğum bir şey, sana 1 milyon dolar geç hristiyanlığa de hepsi 1 günde papa yolunda ilerlemeye başlar.

Açıkcası kafana fazla takma kardeşim, din kişisel birşeydir bunu bu millet anladığı zaman hem kendileri rahatlayacak, hem mahalleler, hem ülkemiz, her yer herkes rahatlayacak.



recepasann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurtdışına üniversite için gidecektim, oğlunu neden gönderiyorsun kafir olup dönecek diyorlar.
Ciddi anlamda hayata ve insanlığa bir ömür boyu katkısı olmayacak insanlar var sanırım o mahallede. Terk et orayı hocam hiç gerek yok orada yaşamana. Yurt dışı eğitimi istiyorsun, ikinci bir kutsal kitabı kendi dinin ile karşılaştırmak için 2 kitabıda okumak istiyorsun, anladığım kadarıyla bilgiye aç ve gelişimi seven birisin oralar sana göre değil. Ait olduğun yerde yaşa doğduğun yada mecbur kaldığın yerde değil.

Zaten anlamadığım bir şey insanların dinlere partilere ve ülkelere fanatik olmasıdır, insan doğduğu veya büyüdüğü yeri, inancı, yaşam biçimini kabullenmek zorunda değildir. Tüm bunlardan kurtulmak ve ait olduğun yaşam tarzı için bir tane vize yeterlidir.