EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hold'da kalanlardan biri de benim

Yabancı kripto yatırımcıları, danışmanları, organizasyonlarına baktığımda, fiyat konusunda daha hiç bir şey görmedik diye düşünüyorum.
Büyük yatırımcı ve danışmanların yıl sonu en düşük beklentisi ETH için 2k USD.

Daha önce de defalarca benzer durumlar yaşandı, 2014 yıllıydı sanırım Bitcoin öldü, balon patladı haberleri yapıyorlardı Millet elindekileri yok parasına sattı sonra 20.000 USD

Bana göre bu noktalardan alanlar çok kazanacak, tamamen alım fırsatı veriyor

Ayrıca Hold'dayken bile bitfinex margin ile iyi kazançlar da sağlanabiliyor, şekil 1a ben.
Gerçi kazandıklarımı da satmadığım için sanki bilgisayar oyunu oynuyormuş hissine kapılmıyor değilim hani...

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir, yatırım yapacak kişiler kendileri araştırıp, yatırım yapmalılar.
500 1k$ civarlarında oradaydım 20k$ 'da eth 2k olması mümkün değil en azından 2 3 sene imkansız devlet tarafından olumlu haber gelmedikce 1k bile olacağını düşünmüyorum altcoinler yavaş yavaş öldürüyorlar btc dominance arttırmaya çalışıyorlar şuanda 4 6 aydır gözlemlediğim bu 11 12 b düştü market hacmi insanlar kaçıyor artık bu insanların geri dönmesi için çok sağlam boğa gelmesi lazım oda bu piyasada mümkün değil eski pazar yok sonuçta ve pazara sürekli yeni projeler giriyor buda etken tabi 3 4- sene boyunca 1k geçeciğini düşünmüyorum dediklerimin arkasındayım hatta btc yıl sonu 5k$ altına düşeceğini düşünüyorum.