Merhaba arkadaşlar, R10'da yaklaşık 1,5 yıldır üyeyim ve +100'e yakın ticaretim bulunmakta. Bunların büyük bir çoğunluğu site satışı, proje satışları ile alakalı. Yine bir konu ile ilgili projelik sitelere devam ediyorum.
Neler yapıyorum?
- Kendim belirlediğim bir kategoriyi size sunuyorum. Proje ile ilgili bilgiler vererek sizlerle projenin ne alanda ilerleyeceğini kararlaştırıyorum.
- Sizlerde onay verdikten sonra sizler (Domain+host) alıyorsunuz ve ben bu sitenin tüm WordPress ayarlarını ve ücretsiz kullanışlı ve güzel bir görünüme sahip Adsense uyumlu tema kurulumlarını yapıyor ve hazır hale getiriyorum.
- 3-5 gün boyunca içerik girişlerini tarafımca yapıyor ve sizlere nasıl içerik gireceğiniz hakkında bilgi sahibi edinirken siteninde index ve Google görünümünü iyileştiriyorum.
- Proje en az günlük 50 tekil hite ulaşacak şekilde sizlere teslimatını sağlıyorum.
Şimdilik düşündüğüm kategoriler: Mobil - Spor - Güncel - Tv - FilmSinema
Sizlerde eğer böyle bir siteye sahip olmak istiyorsanız ödeyeceğiniz ücret sadece 100TL.
Çalışma süresinde iş teslimi en fazla 7 gündür. 7 gün içerisinde teslim edilmeyen sitelerde ücretin 4/3'ünü iade ediyorum.
Diğer proje konularımda, sattığım sitelerdeki referanslarımı görebilirsiniz. İsteyenlere özelden de iletebilirim.
Forum dışı bana
umutkosepr@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Skype bilgisi:
umutkosse1@gmail.com