hocam olanı söyledim sana

yatırımsa oda buda yatırım netflixin batacağını hesaba kattınmı mesela ? btc de o da batabilir.yatırım illa hisseye olmaz.herşey yatırımdır.o zamanlard aldığın bir domain.yada şu zamanda aldığın bir şarap yatırımdır.150 sene sonrasına belki.sadece bu tip şeylerde iyi düşünülmeli
Hocam netflix olarak baz almayın
Coca Cola hissesi almak $2.591
Ramazan sofralarının vazgçilmezi, Noel Babanın favorisi Coca Colanın alternatifleri çoğalsa da hala bolca içilmeye edilmeye devam ediyor. 10 yıl önce $1000′lık Coca Cola hissesi almış olsaydınız bugün $2.591 dolarınız olacaktı. Yıllık ortalama getiri
%9.99.
Starbucks hissesi almak $3.982
White Chocolate Mochasız güne başlayamayanlar, Caramel Macchiatosuz yaşayamayanlar, eğer 10 yıl önce $1000′lık Starbucks hissesi almış olsaydınız bugün $3.982 dolarınız olacaktı. Yıllık ortalama getiri
%14.82.
Google hissesi almak $4.285
Bugün bilemediğimiz herşeyi sorduğumuz ve bir şekilde cevabını almayı başardığımız Google yatırımcılarının da yüzünü güldürüyor. 10 yıl önce Googlea yapılan $1.000′lık yatırım bugün $4.285 seviyesine ulaşmış olacaktı. Yıllık ortalama getiri
%15.66.
McDonalds hissesi almak $4.474
1 lira farkla büyük boy almak ister misiniz? BigMacler, milkshakeler, soğan halkaları
Hepsi şahane. Peki hisse senedi? Eğer 10 yıl önce $1000′lık McDonalds hissesi almış olsaydınız bugün $4.474 dolarınız olacaktı. Yıllık ortalama getiri
%16.16.
Nike hissesi almak - $6.590
Evet artık bir Skechers veya NewBalance kadar cool değil belki ama Nikeın spor ayakkabıları bir zamanlar her gencin gönlünde taht kurmuştu. Eğer 10 yıl önce $1000′lık Nike hissesi almış olsaydınız bugün 6.590 dolarınız olacaktı. Yıllık ortalama getiri
%20.75.
Apple hissesi almak - $11.923
iPhone 3′ten iPhone 7′ye kadar her yeni jenerasyonda telefonunu yenileyenler sayesinde Apple yatırımcısının da yüzü güldü, 10 yılda parayı 10′a katladılar. Bundan 10 yıl önce 3-4 bin lira bayılıp iPhone almak yerine $1.000′lık Apple hissesi almış olsaydınız bugün banka hesabınızda $11.923 para olmuş olacaktı. Yıllık ortalama getiri
%28.13.
Amazon hissesi almak - $24.948
Mükemmel müşteri hizmetleri, drone ile dağıtıma başlaması veya deposunu bir zepline taşıyacak kadar çılgınca patent başvurularıyla ülkemizde bile adını duyuran Amazon.coma 10 yıl önce $1000 yatırmış olsaydınız bugün 24.948 dolarınız olacaktı. Yıllık ortalama getiri
%37.94.
bitcoin vs gibi bir durumdan bahsemiyorum.70 bin tl ye bitcoin alanlarda var ben batmak yada çıkmaktan bahsetmiyorum.Bu tarz hisse senedi tecrübesi olanlar veya yurt dışı borsasında yatırım olanları merak ediyorum.