Açıklama olması ve site hızının iyi olması sıralamalardaki faktörlerden bazılarıdır. bunlar ayrıcalık olacak noktalardır.
Sorun bu sayfaların indeks aldığı halde son sayfada dahi olsa neden sıralamaya girmediğidir. Aranma hacmi toplamda 10 bin maksimum ve toplam Google'da açılan sayfa 20.
Kategorilere bende açıklama ekledim.
Bazı kategoriler sıralama alırken hatta ilk sayfadan sıralama alırken asıl hedeflediğim sayfaların indeks almamasının nedenini bulamadım. Her kategoriye 400-500 kelimelik anahtar kelime içeren makale ekledim. Ama bir şey değişmedi.
Bunları yaptım ve yapıyorum. Ancak sorun indeks almış sayfa son sayfa dahi olsan sıralamada değil. İlginç olan bu.
Hocam ayrıcalıkları yanlış anlamışsın. 300-400 kelime makale yazmak ayrıcalık değildir. Site hızı konusunda ise senin ile rakibinin arasında eminim 10 ms gibi değerler vardır geç açılma konusunda. Yani onda da bir ayrıcalığın yok. Her index aldığını da Google sıralamaya getirmez. Sayfa ve site otorite kazanması gerekir. 7 ay bunun için kısa bir süre.
Sizin sorununuz herşeyi düzgün yaptığınıza inanmanız. Buraya yazın site adresinizi, herkes yorumlasın eksiklerinizi size söylesin.
Son olarak site Google tarafında güzel gözükmeyecek, kullanıcı tarafında güzel gözükecek, bu mantığı hiç unutmayın.