Aynen Hocam, videoyu izledikten sonra büyük bir özgüvenle paketi kırıp attım. Dün geceden beri içmiyorum. Bu sefer kesin kararlıyım her ne olursa olsun o pisliğe dönmeyeceğim ama daha 24 saat olmadı ve sinir harbi yaşıyorum.
Hayırlısı bakalım.
Sinirlendiğin anlarda temiz hava ve bol su iç hocam inanın bana faydasını goreceksiniz.
Hocam video ile kitap arasındaki fark nedir? Zamanında bıraktığım sıralarda videoyu izlemiştim, biraz etkili oldu. sigarayı bıraktığım süre zarfı 2 haftayı geçemiyor. video bende etki etmemişti. kitapla arasındaki fark nedir?
Üstadım ben kitap ile biraktim. Video olduğunu bilmiyordum, konumuza yorum yazan arkadaşlardan gördüm bende izlemedim açıkcasi yani daha doğrusu kitabi okuduğum için video hiç dikkatimi cekmedi. Ama şunu biliyorum kitap daha çok etkili oluyormuş videoya göre cunki videoyu 2 3 kez izleyip anca etkisine girenler olabiliyormuş.
12 gün önce buradaki videoyu izledikten sonra 20.dakikada bıraktım. Bırakın içme isteğini bende her geçen gün daha da nefret tiksinme hissi uyanıyor uyuşturucuyu görünce... uyuşturucu olarak zihnimde etki yarattı video.
Ne mutlu hocam, bunları duymak ne güzel sizi tebrik ediyorum.