Kardeşim ben 25 yaşındayım 7 Kasım'da doğdum büyük dedem 7 kasımda öldü o yüzden seni anlayabiliyorum bende kutlamamışım. Evlendikten sonra hanım ufak tefek süprizler yaptı ama buruk geçti benim için o günler hep. Aramızda fazla yaş farkı yok seni çok iyi anlıyorum bende her zaman etrafıma aileme sevdiklerime laik bir birey olma çabasında oldum daima hamdolsun çevrem bana hep o yapar, o başarır gözü ile baktı bu bana çok büyük bir destek ve özgüven aşıladı. 22 yaşımda ilk arabamı aldım 12 bin lira babamdan aldım para 23 bin lirada ben biriktirip aldım. Sonra sattım ufak ufak al sat işi yaparak paramı yaptım 55 bin lira sonra evlendim arabamın parası bitti düğünden topladım tabi o parayı o ayrı mesele ama borç oldu 25 bin lira birde üstüne siyasete girince hepten battım ama çevremdeki o güven hala devam ediyor hala herkes beni görünce sen yaparsın sen başarırsın diyor o yüzden burda senin duruşun çok önemli kardeşim. Sen dik duracaksın eğilmeyeceksin, ve güçlü görüneceksin gerisi bir türlü gelir. Doğum gününü kutlayamıyorsun diye de pek fazla üzülme insanların hüzünlü olduğu zaman eğlenmek bize yakışmaz bizim adetlerimize yakışmaz.